FOLLOW US: facebook twitter

Πρώτο κουδούνι σήμερα για τους μαθητές

Ημερομηνία: 11-09-2017 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”6510″ img_size=”full”][vc_column_text]Αγιασμοί σε όλα τα σχολεία της Ηλείας

Με τον καθιερωμένο αγιασμό θα χτυπήσει σήμερα το πρωί το πρώτο κουδούνι για όλους τους μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της Ηλείας, που ξεκινάνε το νέο τους σχολικό ταξίδι.

Από τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηλείας, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προεργασίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, αφού τοποθετήθηκαν από τα ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ οι 300 και πλέον αναπληρωτές που διορίστηκαν στην Ηλεία. Δημοτικά και νηπιαγωγεία θα λειτουργήσει σχεδόν χωρίς κενά, αφού πρώτη φορά υπήρξε εκ μέρους τους υπουργείου Παιδείας τόσος μεγάλος αριθμός προσλήψεων και μάλιστα εγκαίρως, ενώ στην Δευτεροβάθμια υπάρχουν ακόμα περίπου 50 κενά που θα καλυφθούν από την νέα φουρνιά προσλήψεων.

Όπως αναφέρουν πηγές του Υπουργείου Παιδείας, με αυτές τις 15.371 προσλήψεις αναπληρωτών, αριθμός που αποτελεί επίσης ρεκόρ, έχουν καλυφθεί τα κενά των δημοτικών σχολείων σε τέτοιο βαθμό, ώστε δίδεται η δυνατότητα να τεθεί αμέσως σε εφαρμογή ο θεσμός των ολοήμερων. Στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε όλη τη χώρα έχουν καλυφθεί τα κενά των βασικών ειδικοτήτων (μαθηματικοί, φυσικοί, φιλόλογοι κ.λπ.) και εντός του Σεπτεμβρίου θα καλυφθούν και οι δευτερεύουσες ειδικότητες. Στη θέση τους είναι και τα βιβλία που θα διανεμηθούν αμέσως μετά τον αγιασμό.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot