FOLLOW US: facebook twitter

Πρώτη συνάντηση της Θεατρικής Ομάδας Πύργου για την φετινή σεζόν

Ημερομηνία: 10-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

theatriki-pyrgou-synantisi

Σε αναζήτηση έργου…

Την πρώτη τους συνάντηση πραγματοποίησαν την Τετάρτη 7/9 τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Πύργου ενόψει της νέας θεατρικής σαιζόν. Μέσα σε όμορφο κλίμα και ανοικτή συζήτηση, έγιναν προτάσεις για νέα παράσταση από όλα τα μέλη και στις επόμενες συναντήσεις θα καταλήξουν στην επιλογή έργου.

theatriki-pyrgou2

Το καλοκαίρι η Θεατρική ομάδα Πύργου συμμετείχε στο Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας με την παράσταση “Ένας Ήρωας με παντούφλες” που δόθηκε στο ανοιχτό θέατρο Καυκανιάς, έργο που παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία κατά την διάρκεια της περσινής θεατρικής σεζόν στον θέατρο Απόλλων στον Πύργο, ενώ συμμετείχε στα πλαίσια του ίδιου Φεστιβάλ με αρκετά μέλη της και στην παράσταση ‘Ορέστεια” δίπλα σε καταξιωμένους ηθοποιούς όπως :

theatriki-pyrgou1

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (Ορέστης), Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (Κλυταιμνήστρα), 
Νίκος Κουρής (Αγαμέμνων, Τροφός), Στεφανία Γουλιώτη (Ηλέκτρα, Αθηνά) και Νίκος Ψαρράς (Απόλλων, Πυλάδης), απ’ όπου και η αναμνηστική φωτογραφία μετά την παράσταση. Η Θεατρική Ομάδα Πύργου, «ετοιμοπόλεμη» και γεμάτη όρεξη, σχεδιάζει την φετινή της παρουσία στα θεατρικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, στοχεύοντας ξανά σε μια πολύ δυναμική εμφάνιση.

Η προετοιμασία αρχίζει και φέτος αρκετά νωρίς, αμέσως μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, γιατί γνωρίζοντας όλοι μας το με πόση συνέπεια και επαγγελματισμό δουλεύουν όλα τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας πάνω σε μια παράσταση για να επιτύχουν το άριστο αποτέλεσμα που πάντα μας παρουσιάζουν, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός της πρώτης τους συνάθροισης μήνα Σεπτέμβρη.  Σε αναμονή των εξελίξεων λοιπόν…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος