FOLLOW US: facebook twitter

Πρόσω ολοταχώς για το 3ο Συνέδριο των ΑΝΕΛ

Ημερομηνία: 24-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

anel2

Εξελέγησαν χθες στον Πύργο σε εσωκινηματική διαδικασία οι 24 σύνεδροι της Ηλείας

Στις κάλπες με ικανοποιητική συμμετοχή, οδηγήθηκαν χθες τα μέλη της νομαρχιακής οργάνωσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Ηλείας για την εκλογή των 24 συνέδρων που θα εκπροσωπήσουν το νομό μαζί με τους εξ οφιτσίου συνέδρους, στο 3ο Συνέδριο του Κινήματος που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στην Αθήνα. Η εσωκινηματική εκλογική διαδικασία ανάδειξης των συνέδρων πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του κινήματος στον Πύργο από τις 11 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα, με 36 υποψηφίους εκ των οποίων εξελέγησαν οι 24.

anel1

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον προσυνεδριακό διάλογο ,οδεύουν με διαφανείς, ανοιχτές και δημοκρατικές διαδικασίες προς το 3ο συνέδριο του κινήματος που θα διεξαχθεί στις 11,12,και 13 Νοεμβρίου στην Αθήνα στο ΣΕΦ. . Στο πλαίσιο ολοκληρώθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία και σχεδόν μαζική συμμετοχή η διαδικασία εκλογής των συνέδρων των ΑΝΕΛ από την Ηλεία που θα λάβουν μέρος στις εργασίες του 3ου Συνεδρίου του κινήματος επισήμανε χθες ο κ. Τάκης Τσιλιμίγκρας- συντονιστής της ΝΕ Ηλείας των ΑΝΕΛ ο οποίος θα συμμετάσχει χωρίς ψήφο εξ οφιτσίου στο Συνέδριο μαζί με τον αντιδήμαρχο Πύργου Διονύση Μπέλτσο και τους υποψήφιους βουλευτές που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.

anel3

Επίσης όπως ανέφερε ο κ. Τσιλιμίγκρας, η ΝΕ της Ηλείας θεωρείται μια από τις οργανώσεις που θα έχουν τους περισσότερους συνέδρους καθώς η εγγραφή μελών είναι ανοδική και έχει ξεπεράσει τα 600 άτομα. Τέλος ανέφερε ότι οι Ηλείοι σύνεδροι των ΑΝΕΛ θα πάνε στην Αθήνα με ένα πλαίσιο που αφορά όχι μόνο τις πολιτικές τους προτάσεις, αλλά προτάσεις και αιτήματα για γόνιμο διάλογο σε ότι φορά σοβαρά θέματα της Ηλείας, όπου φυσικά πρωταγωνιστούν οι ζημιές και οι αποζημιώσεις των πληγέντων από τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα κακοκαιρίας, αλλά και ο δρόμος Πάτρα- Πύργος, όπου θα υπάρξει δυναμική διεκδίκηση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος