FOLLOW US: facebook twitter

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Όμιλος Ρακετιστών Κουρούτας

Ημερομηνία: 05-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”70265″ img_size=”full”][vc_column_text]Τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας κατέκτησε σε δυο κατηγορίες η τετράδα του Ομίλου Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας (Ο.Ρ.Κ.Α.), η οποία αποτελείται από τους Γιάννη Μυλωνά, Φάνη Βούλγαρη, Γιώργο Μιχαλόπουλο και Φίλιππο Καραβία, με προπονητή τον Σάκη Τσαούση. Τον τίτλο κατέκτησε και η δυάδα του Ο.Ρ.Κ.Α., αποτελούμενη από τους Μυλωνά και Καραβία. Σε ένα σκληρό σιρκουί το οποίο διήρκεσε ολόκληρο το καλοκαίρι, με τέσσερις σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα (Καβάλα, Λάρισα, Αμαλιάδα, Αθήνα) η ομάδα της Ηλείας, έκοψε πρώτη το νήμα, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους βαθμούς. Η κατάκτηση του τίτλου, σφραγίστηκε την Κυριακή στη Βάρη Αττικής , οπότε και η ομάδα του Ο.Ρ.Κ.Α. τερμάτισε πρώτη σε δυο κατηγορίες, τετράδες και δυάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν το πρώτο επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις ρακέτες, δεδομένου ότι η το beach racket αναγνωρίστηκε επίσημα από την ΕΦΟΑ, ομοσπονδία του τένις πιο γνωστή, μέλος της ΕΟΕ, η οποία ενέταξε το άθλημα της ξυλορακέτας στους κόλπους της. Το πρωτάθλημα έγινε υπό την αιγίδα της.

Ο προπονητής του Ο.Ρ.Κ.Α., Σάκης Τσαούσης, συνεχάρη τους αθλητές της ομάδας, μέσω ανάρτησης στη σελίδα του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:  «Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες του συλλόγου μας.  Άξιοι πρωταθλητές και στην καρδιά μας! Επόμενος στόχος οι τίτλοι σε παγκόσμιο επίπεδο! Σας ευχαριστώ. Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρό μας Σάκη Κουτρουμπή και τα μέλη του Ο.Ρ.Κ.Α.  για την στήριξή τους».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot