FOLLOW US: facebook twitter

Προφύλαξη από τσίμπημα κουνουπιών και ελονοσία: Φυλλάδιο από το δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 06-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32236″ img_size=”full”][vc_column_text]Έτοιμο είναι το φυλλάδιο του Δημου Ανδραβίδας Κυλλήνης που εκδόθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών, το οποίο διατίθεται δωρεάν και εντός των ημερών θα γίνει και η διανομή του στα δημοτικά διαμερίσματα.

Όπως είναι γνωστό ο δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης μετά τα κρούσματα ελονοσίας που είχαν εμφανιστεί, εντάχθηκε σε σχετικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει και ψεκασμούς ενώ προ ημερών έγινε και εκδήλωση ενημέρωσης του κόσμου για την ελονοσία και τα μέτρα προφύλαξης από το τσίμπημα των κουνουπιών.

Επίσης οδηγίες προς τους δημότες δίνονται για το που υπάρχουν εστίες συγκέντρωσης κουνουπιών στον ευρύτερο χώρο του σπιτιού τους και πως μπορούν να τις καταπολεμήσουν και γενικά πολλές άλλες πληροφορίες για το θέμα αυτό.

Ταυτόχρονα μέσω του συγκεκριμένου εντύπου ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης ζητά την συνεργασία των δημοτών με τα συνεργεία καταπολέμησης κουνουπιών που χρησιμοποιούν εγκεκριμένα και ακίνδυνα σκευάσματα[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot