FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 3 Μαρτίου

Ημερομηνία: 03-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Sforzando Live Band στο «Cabaret Urban Bar»

Sforzando, ή αλλιώς μια απότομη αλλαγή της δυναμικής ή ένα απότομο forte! Πρόκειται για ένα group με soft Pop-Rock επιρροές με Jazz στοιχεία που επανασυστάθηκε τον Oκτώβριο του 2017 στην Πάτρα. Συνδιασμός ξένων αλλά και ελληνικών μελωδιών με έναν ιδιαίτερο τρόπο είναι αυτό που τους χαρακτηρίζει. Aυτοί είναι λοιπόν και ελπίζουν να τους ακολουθήσετε στο μουσικό τους ταξίδι αυτό το Σάββατο 3 Μαρτίου στον Πύργο, στον υπέροχο χώρο του «Cabaret Urban Bar».

Ο Γιάννης Τσίλης στο «Σταθμός Cafe»

Αυτό το Σάββατο 3 Μαρτίου ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Τσίλης θα βρίσκεται στο «Σταθμός Cafe», Υψηλάντου 12, στον Πύργο για να σας ανεβάσει την διάθεση με γνωστές επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

Οι Πάνος, Νάσια Χατζηλαζαρίδη και Ηρακλής Φάμελος live στο «Gotham»

Μια βραδιά γεμάτη έντεχνη και ρεμπέτικη μουσική σας περιμένει αυτό το Σάββατο 3 Μαρτίου στο «Gotham Coffee, Drinks And Games» στον Πύργο από τους Πάνο, Νάσια Χατζηλαζαρίδη και Ηρακλή Φάμελο.

Saturday Night στο «Mercado»

Αυτό το Σάββατο 3 Μαρτίου ο γνωστός dj Paulos Peskelidis θα βρίσκεται στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές. Μην λείψει κανείς.

«Golden Greek Μπάχαλο» στο «Central»

Αυτό το Σάββατο 3 Μαρτίου μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει στο «Central Cafe Bar» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας για ένα μοναδικό «Golden Greek Μπάχαλο» πάρτι. Εσείς θα λείπετε;

Σαββατόβραδο στη ταράτσα του «Sherlock»

Κάθε Σάββατο βράδυ η ταράτσα του «Sherlock» σας περιμένει για να σας χαρίσει μια διαφορετική νότα στην βραδινή σας έξοδο αφού διάφοροι djs επιλέγουν για εσάς τις μεγαλύτερες και καλύτερες ελληνικές αλλά και ξένες επιτυχίες.

Κοπή πίτας στο «Sinner»

Αυτό το Σάββατο 3 Μαρτίου το «Sinner Café-Bar» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας κόβει την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του και σας προσκαλεί σε μια βραδιά με πολύ κέφι, χορό, μουσική και δώρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot