FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 28 Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 28-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Opening Night στο «Premiera»

Αυτό το Σάββατο 28 Οκτωβρίου το «Premiera» ανοίγει τις πόρτες του για μια ακόμα σεζόν για να βάλει φωτιά στα Σαββατόβραδα της πόλης. Μαζί σας θα είναι ο Άγγελος Σαμαντάς για μια αξέχαστη βραδιά.

Πάμε Μπουζούκια στο «Τετράστιχο»

«Πάμε μπουζούκια» και αυτό το Σάββατο. Το «Τετράστιχο Live Theatre» επανέρχεται με ανανεωμένο πρόγραμμα και ανεβασμένη διάθεση και εγγυάται μια υπέροχη βραδιά για εσάς και την παρέα σας! Από τις 11:30 το βράδυ του Σάββατου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Τετράστιχο»!

“Ta Panta Ola” στο “Mokai”

Μια μοναδική βραδιά σας περιμένει και αυτό το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στο «Mokai Bar» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα στον Πύργο. Μαζί σας θα είναι ο dj Giwrgos Tzivas για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές. Σας περιμένουν special τιμές στο πιο παγωμένο πάρτι της πόλης. Εσείς θα λείπετε;

Beat & Greek στο «Block 365»

Αυτό το Σάββατο 28 Οκτωβρίου ο dj Paulos Peskelidis θα βρίσκεται στο «Block 365» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας για να σας ανεβάσει την διάθεση με τις καλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες.

Ο Πάνος Βαβίλης live στο «Lopera»

Ο Πάνος Βαβίλης αυτό το Σάββατο 28 Οκτωβρίου δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει, στο «L’opera» στην Κεντρική πλατεία Πύργου. Μια εγγυημένη βραδιά από τον αγαπημένο μας λαϊκό τραγουδιστή!

Skandal in Pyrgos live στο «Melrose»

Οι Βρετανοί Doom n’ Rollers Skandal θα βρίσκονται αυτό το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στο «Melrose rock bar» για μια ακόμη εκτενή περιοδεία στον ελληνικό χώρο. Μαζί τους θα είναι οι Granites, ένα τοπικό συγκρότημα με classic, blues, rock n’ roll επιρροές από τα 60’s και 70’s. Εσείς θα λείπετε;

Σαββατόβραδο στη ταράτσα του «Sherlock»

Κάθε Σάββατο η ταράτσα του Sherlock σας περιμένει για να χαρίσει μια διαφορετική νότα στην βραδινή σας έξοδο.

Πυλαρινός-Χατζηγιάννη ζωντανά στο «Δημοτικό»

Κάθε Σάββατο βράδυ το μεζεδοπωλείο-εστιατόριο «το Δημοτικό» στον Πύργο σας περιμένει με ζωντανή μουσική με τους Χρήστο Πυλαρινό και Ιφιγένεια Χατζηγιάννη. Ανανεωμένο μενού, ανανεωμένος χώρος και πολλές διαφορετικές βραδιές τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας… Ο καιρός άλλαξε και «το Δημοτικό» είναι ανοιχτό για τα πιο ζεστά βράδια του φετινού χειμώνα!

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Αυτό το Σάββατο 28 Οκτωβρίου το αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι με τον dj John Bousouti. Γιαυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

Ο Vassilis Naoumis στο «Pallas Café-bar»

Αυτό το Σάββατο 28 Οκτωβρίου ο γνωστός dj Vassilis Naoumis μαζί με την Γ’ Λυκείου Λεχαινών σας προσκαλούν στο «Pallas café-bar» στα Λεχαινά για μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική και χορό.

«Birthday Party» στο «Fabric Espresso bar»

Αυτό το Σάββατο το αγαπημένο σας «Fabric Espresso Bar»  στην Αμαλιάδα γιορτάζει τα 5 χρόνια λειτουργίας τους και σας προσκαλούν στο καθιερωμένο πλέον πάρτι γενεθλίων τους καθώς σας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική και χορό.

Οι Νίκος Μάστορας και Μπάμπης Μουλάς live στο «Κλεψύδρα»

Αυτό το Σάββατο 28 Οκτωβρίου θα βρίσκονται στο «κλεψυδρα all day bar-restaurant» στη Κρέστενα οι Νίκος Μάστορας και ο Μπάμπης Μουλάς ,στο πρώτο live της χρονιάς. Σας περιμένουν να περάσετε μια βραδιά κεφιού γεμάτη λαϊκό και έντεχνο τραγούδι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot