FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 15 Ιουλίου

Ημερομηνία: 15-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32988″ img_size=”full”][vc_column_text]«4o Red Boys Festival» στην Αγία Βαρβάρα

Αυτό το Σάββατο 15 Ιουλίου στο Αθλητικό Κέντρο της Αγ. Βαρβάρας στον Πύργο, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο πλέον «Red Boys Festival». Για τέταρτη συνεχή χρονιά οι Red Boys διοργανώνουν το δικό τους μουσικό φεστιβάλ και όπως λένε χαρακτηριστικά θα κάνουν τη νύχτα μέρα, όπως αυτοί ξέρουν! Τα συγκροτήματα που θα… ξενυχτήσουν τους οπαδούς του Πανηλειακού και όχι μόνο, είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα στο είδος τους και συγκεκριμένα πρόκειται για τα εξής:

1) Στίχοιμα (hip – hop από Αθήνα )

2)  Άλλος Kόσμος (street punk από Αθήνα)

3)  One last round (hardcore punk από Πειραιά)

4)  Squirt family ‘n the cousin (stoner / hard rock από Πύργο)

O Konstantinos Saradis στο «Thalassa beach bar»

Αυτό το Σάββατο o Konstantinos Saradis θα βρίσκεται στο «Thalassa beach bar» στην Κουρούτα. Resident dj o Nikos Panagoulias.

Ο Nikos Souliotis στο «White Island»

Ακόμα μια βραδιά γεμάτη μουσική σας περιμένει, αυτό το Σάββατο 15 Ιουλίου, ο γνωστός dj Nikos Souliotis έρχεται στο «White Island Summer Club» στην Κουρούτα για να σας ξεσηκώσει όπως μόνο αυτός ξέρει με την καλύτερη μουσική. Ένα show που δεν πρέπει να το χάσετε!

“Summer Saturday Night” στο “Mple”

Αυτό το Σάββατο στο Mple Beach Bar Κουρούτας, σας περιμένει μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη μουσική και χορό. Resident DJ Sakis Grillas!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot