FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 10 Ιουνίου

Ημερομηνία: 10-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Closing Season PSY Party στο «Deus Ex Musica»

Αυτό το Σάββατο 10 Ιουνίου σας περιμένουν για μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη χορό. Εσείς θα λείπετε;

on decks:

12.00 – 2.00: Smokcid

2.00 – 4.00: Geozen

4.00 – close: Smokcid + Geozen back to back

 

Ρεσιτάλ κιθάρας από την διεθνούς φήμης σολίστ Εύα Φάμπα

Την διεθνούς φήμης σολίστ της κιθάρας Εύα Φάμπα, παρουσιάζει η Ομάδα Γυναικών Πύργου – ΟΓΕ- το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα στο συνεδριακό κέντρο της ΠΕ Ηλείας, στην εκδήλωση που διοργανώνει στο πλαίσιο της τρίμηνης καμπάνιας της, με θέμα: «Εργασία, Μητρότητα, Ελεύθερος χρόνος». Στο μουσικό μέρος της εκδήλωσης, η Εύα Φάμπα θα παρουσιάσει ένα μελωδικό ταξίδι στις έξι ρομαντικές χορδές της κιθάρας της μαζί με μια νέα κιθαρίστα, την Αναστασία Σπηλιοπούλου σε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα.

Η Εύα Φάμπα κουβαλάει ένα σπουδαίο όνομα. Αυτό του αείμνηστου συνθέτη, κιθαριστή και πατέρα της Δημήτρη Φάμπα. Θα μπορούσε αυτό να είναι απλά ένα όνομα σε μία αστυνομική ταυτότητα. Όμως δεν είναι. Γιατί η Εύα Φάμπα, αγκαλιά με την αγαπημένη της κιθάρα, έχει ένα πλούσιο καλλιτεχνικό έργο, με πολύ ουσιαστική καταγραφή στη δισκογραφία και αδιάκοπη παρουσία στο μουσικό γίγνεσθαι του τόπου μας και όχι μόνο. Πάνω από όλα όμως διαθέτει πλούσιο ταλέντο και μεγάλη αγάπη και μεράκι για την τέχνη που υπηρετεί. Παράλληλα στο Συνεδριακό Κέντρο θα λειτουργεί από την ΟΓΕ, Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα στις 6:30 μ.μ. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 16 Ιουνίου. Ώρες λειτουργίας της έκθεσης καθημερινά: 6:30 – 9 :30 μ.μ.

Η είσοδος στην μουσική εκδήλωση και στην έκθεση, είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ η ΟΓΕ με το σύνολο των δραστηριοτήτων της θέλει να δείξει την έμπρακτη αλληλεγγύη της σε δοκιμαζόμενη οικογένεια της περιοχής της Αμαλιάδας.

 

Η φετινή χρονιά έφτασε στο τέλος για το ‘τσιπουροπωλείον’ Το Μπακάλικο Πύργου

Το “Μπακάλικο” σας προσκαλεί όλους σε ένα μοναδικό live με τον Ηρακλή Φάμελο στο μπουζούκι, τον Πάνο Χαντζηλαζαρίδη στη κιθάρα και τη Κανέλα Πολιτοπούλου με το ακορντεόν της. Θα σας ταξιδέψουν σε μουσικά μονοπάτια..Σας περιμένουν μετά τις 10μμ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος