FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία: 01-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Τριαντάφυλλος live στο «JOJO Beach Bar»

Αυτό το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου ο αγαπημένος τραγουδιστής Τριαντάφυλλος έρχεται στο «JOJO Beach Bar» στην παραλία της Κουρούτας για να σας καταπλήξει με το ανεβαστικό του πρόγραμμα και το μοναδικό του κέφι σε μια βραδιά που κανένας δεν θέλει να χάσει. Μην λείψει κανείς.

The Grande College Party στο «White Island»

Αυτό το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου σε ένα πάρτι… πειρασμό σας προσκαλεί το «White Island Summer Club» στην Κουρούτα αφού το «The College Stylez», μαζί με το «Insomnia Party», ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας περιμένουν όλους σε μία άκρως τρελή φοιτητική βραδιά!

Keep It Secret στο «JOJO Beach Bar»

Ένα νέο πάρτι έχει έρθει και κάνει πάταγο στην νυχτερινή διασκέδαση στην παραλία της Κουρούτας στο «JOJO beach bar». Δροσιστικά cocktails, ξεσηκωτικές επιτυχίες και dance show θα κάνουν το πιο όμορφο συνδυασμό για την βραδινή σας έξοδο. Σας περιμένουν κάθε Σάββατο με πολλές εκπλήξεις. Resident dj ο Sakis Grillas. Μην λείψει κανείς.

Saturday Night στο «Breeze Summer Club»

Βράδυ Σαββάτου και το «Breeze Summer Club» στο Κατάκολο σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και ανεβασμένη διάθεση.

Saturday Night στο «Jo Club»

Παγωμένα Cocktails από έμπειρους mixologists, μουσικές αλλά και dance parties, αποτελούν την ιδανική έξοδο κάθε Σάββατο βράδυ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού στο «Jo Club» στην παραλία Νεοχωρίου Κυλλήνης.

Closing Party στο «Thalassa beach-bar»

Με πάταγο θα σας αποχαιρετήσει και την φετινή σεζόν το «Thalassa beach-bar» στην Κουρούτα καθώς σας περιμένουν αυτό το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στο μεγάλο closing party. Μαζί σας θα είναι ο dj Katsaris P. Dance show από την εκρηκτική Matoula Taratori. Μην λείψει κανείς.

Cocktail Night στο «Libro»

Βράδυ Σαββάτου και το «Libro afternoon bar», στον Πύργο σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! Μην το χάσετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot