FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 7 Ιουλίου

Ημερομηνία: 07-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32337″ img_size=”full”][vc_column_text]Οι «Melisses» στο «Island»

Το πιο καυτό ελληνικό συγκρότημα οι «Melisses» σας καλωσορίζουν στο μαγευτικό καλοκαίρι του «White Island Summer Club» στην Κουρούτα. Σας περιμένουν για μια μοναδική βραδιά, για να σας ανεβάσουν την διάθεση με τις πιο γνωστές τους επιτυχίες και σας υπόσχονται μια αξέχαστη νύχτα. Γι’ αυτό μην λείψει κανείς!

Ο Διονύσης Καραβέλας live στο «Beluga»

Ο γνωστός Διονύσης Καραβέλας θα βρίσκεται αυτή την Παρασκευή 7 Ιουλίου στο «Beluga Lounge Cafe» στην οδό Μπιζανίου 10 Και Μανωλοπούλου στον Πύργο για να σας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική. Σας περιμένει λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Μαζί του στα πλήκτρα ο Γιώργος Γουργούρας και στο μπουζούκι ο Μπάμπης Βασιλόπουλος.

Χορός & Έκφραση από τη «Χοροέκφραση»

Η σχολή χορού «Χοροέκφραση» παρουσιάζει την Παρασκευή 7 Ιουλίου, στο Ανοιχτό Θέατρο Κρεστένων, στις 9:30 το βράδυ, μια παράσταση γεμάτη χορό και… έκφραση! Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μουσική βραδιά στην Ζαχάρω

Επετειακή Μουσική Εκδήλωση του Μουσικού Εργαστηρίου του Κέντρου Νέων Γιαννιτσοχωρίου για τα 2 χρόνια εθελοντικών δράσεων αυτήν την Παρασκευή στην Ζαχάρω.

Opening Latin Party στο «Μπλε»

Το καλοκαίρι ξεκινάει με Latin ρυθμούς στην όμορφη Κουρούτα και στο «Μπλε Beach Bar» με την πιο καλή παρέα, τους μαθητές και δασκάλους της «Bailo Dance Academy». Η διάθεση ανεβασμένη στο full με την ομάδα της «Βailo» να είναι έτοιμη να σας διασκεδάσει το βράδυ της Παρασκευής. Σας περιμένουν λίγο μετά τις 10:30 μ.μ. Μην το χάσει κανείς!

 

Ελληνική Βραδιά στο «Thalassa Beach Bar»

Αυτή την Παρασκευή 7 Ιουλίου το «Thalassa Beach Bar Kourouta» υποδέχεται το νούμερο 1 Ελληνικό Πάρτυ της Πάτρας Greca Notte απευθείας από το Navona Di Oggi. Guest dj o George Karras. Μαζί θα είναι και ο Pavlos Peskelidis.

 

Ο Deejay Pano στο «Thalassa Sky Bar»

Οι Παρασκευές είναι ελληνικές στο «Thalassa Sky Bar» στο Ματζάκουρα. Η έναρξη γίνεται αυτή την Παρασκευή με τον dj Pano. Σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη μουσική και χορό![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot