FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 4 Αυγούστου

Ημερομηνία: 04-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Greek Royale στο «WhiteIsland»

Αυτήν την Παρασκευή 4 Ιουλίου το «White Island Summer Club» στην Κουρούτα διοργανώνει μια βραδιά γεμάτη ελληνική μουσική με τον γνωστό djJimmyKaravela να σας κρατάει συντροφιά μέχρι το πρωί.

Ο Πάνος Βαβίλης live στο «Agora Open Mall»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει, αυτήν την Παρασκευή 4 Αυγούστου στο «Agora Open Mall» στο Κατάκολο. Μια εγγυημένη βραδιά από τον αγαπημένο μας λαϊκό τραγουδιστή! Μαζί του θα είναι και ΕλίναΝιάρου.

16η Έκθεση Βιβλίου στην Κουρουτα

Αυτή την Παρασκευή 4 Αυγούστου και μέχρι την Κυριακή 13 Αυγούστου ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας σας προσκαλεί στα εγκαίνια της 16ης έκθεσης βιβλίου που θα γίνει στην πλατεία Κουρούνας και ώρα 9μ.μ.. Η έκθεση θα λειτουργεί κανονικά από τις 8 μ.μ μέχρι και τις 12 τα μεσάνυχτα.

Συναυλία με την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στο Κατάκολο

Αυτή την Παρασκευή η φημισμένη μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού έρχεται στο Κατάκολο για μια μοναδική συναυλία υπό την αιγίδα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου. Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Πλωτάρχης (Ε) Γεώργιος Τσιλιμπάρης Π.Ν. Το μουσικό ταξίδι ξεκινάει στις 9 μ.μ. Η άφιξη της μπάντας είναι ένα μοναδικό γεγονός και δεν πρέπει να το χάσετε.

 

Διεθνές Φεστιβάλ Ήλιδας

Ο «Μαγικός Αυλός» της Κάρμεν Ρουγγέρη στο αρχαίο Θέατρο Ήλιδας

Η όπερα «Ο μαγικός αυλός» μεταμορφώθηκε από την Κάρμεν Ρουγγέρη και την ομάδα της σε μουσικό παραμύθι, πλημμυρισμένο από τις υπέροχες μελωδίες του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ και ταξιδεύει στην Ελλάδα με στόχο να φέρει σε επαφή τα παιδιά με το έργο του μοναδικού συνθέτη. Σήμερα λοιπόν, στις 9.15 το βράδυ, στο αρχαίο θέατρο της Ήλιδας στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο βασιλιάς της μέρας και η βασίλισσα της νύχτας, κάποτε αγαπήθηκαν τρελά και αποφάσισαν να ενωθούν. Όμως η αγάπη τους αυτή κράτησε πολύ λίγο. Εκείνη ήταν φτιαγμένη από ψέματα και κακία, εκείνος από αλήθεια και καλοσύνη. Εκείνη ήθελε να εξουσιάζει με το σκοτάδι, εκείνος ήθελε να βασιλεύει με το φως. Πώς να ταιριάξουνε λοιπόν; Χώρισαν, και η μεγάλη αγάπη τους έγινε αμέσως έχθρα.Μετά από 9 μήνες η σκοτεινή βασίλισσα έφερε στον κόσμο ένα όμορφο κοριτσάκι, την Παμίνα, στην οποία ποτέ δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας της. Το ‘μαθε ο βασιλιάς της μέρας και σκοτείνιασε. Ήθελε να την πάρει κοντά του. Φοβόταν μήπως ζώντας δίπλα στην μητέρα της έπαιρνε από τον χαρακτήρα της. Έτσι μια μέρα την έκλεψε κρυφά και έβαλε να την φυλάνε σ’ έναν όμορφο πύργο. Θύμωσε τότε η βασίλισσα της νύχτας. Μαύρισε ακόμα περισσότερο τον ουρανό της, έσβησε τ’ αστέρια της. Έπρεπε να βρει κάποιον τρόπο να πάρει πίσω την κόρη της. Άρχισε λοιπόν να αναζητεί ένα παλικάρι. Ένα παλικάρι που θα μπορούσε να την βοηθήσει. Το βρήκε στο πρόσωπο του πρίγκιπα Ταμίνο, αλλά και του Παπαγκένο…

 

Το «Λαϊκο Πεντάγραμμο» στο Γιαννιτσοχώρι

Αυτήν την Παρασκευή 4 Αυγούστου και ώρα8:30 μ.μ το μουσικό σχήμα «Λαϊκό Πεντάγραμμο» έρχεται για μία μοναδική μουσική βραδιά στην παραλία του Γιαννιτσοχωρίου. Μαζί τους για να ανοίξουν την εκδήλωση θα βρίσκεται η Λαϊκη Ορχήστρα του Μουσικού Εργαστηρίου του Κέντρου Νέων Γιαννιτσοχωρίου. Σας περιμένουν για να ταξιδέψετε στις μαγευτικές νότες της λαϊκής τους μουσικής. Είσοδος ελεύθερη.

 

Greek Please στο «Thalassa Sky bar»

Ο dj Sakis Mastorakis θα είναι αυτήν την Παρασκευή  στο «Thalassa sky bar» στον Άγιο Ανδρέα στη Villa Ματζάκουρα για να σας ανεβάσει τη διάθεση με γνωστές επιτυχίες.

Gotham Roof για 2 μέρες

Το «Gotham Coffee, Drinks And Games» σας προσκαλεί για 2 μέρες γεμάτες μουσική υπέροχη ατμόσφαιρα και ξεχωριστούς ανθρώπους στην καινούρια του ταράτσα. Παρασκευή ζωντανή μουσική βραδιά με τίτλο ”Τι καλά το λέει τ’ αηδόνι”. Ελληνική έντεχνη, παραδοσιακή και swing μουσική, με τους Πάνο Χατζηλαζαρίδη, Νάσια Χατζηλαζαρίδου και Μάριο Δημητρόπουλο και το Σάββατο στα decks σε jazz, soul και funk ρυθμούς ο Πάνος Καραχάλιος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot