FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 31 Μαρτίου

Ημερομηνία: 31-03-2017 | Συντάκτης:

Ο Γιάννης Αγγελάκας & οι 100οC στο «Τετράστιχο»

Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100 βαθμοί Κελσίου ζωντανά, την Παρασκευή 31 Μαρτίου, στο «Τετράστιχο Live theatre»! Τη βραδιά ανοίγουν οι «Salto Mortale» από την Πάτρα. Ο Γιάννης Αγγελάκας είναι για πολλούς η ζωντανή ενσάρκωση της ελληνικής rock μουσικής. Για τους φίλους του είναι ο άνθρωπος που έφτιαξε τις μουσικές που ονειρευόμασταν. Ο νέος του δίσκος λοιπόν είναι μια υπέροχη αφορμή να ξαναδεί τους φίλους του στον Πύργο και εκείνοι να τον ακούσουν για ακόμη μια φορά, ή για πρώτη αν δεν είχαν υπάρξει τόσο τυχεροί στο παρελθόν. Άλλωστε κανείς δεν ξέρει τη μουσική του Γιάννη Αγγελάκα, αν δεν έχει βιώσει την ενέργειά του πάνω στη σκηνή…

H Χρύσπα ζωντανά στο «Central»

Mια εκλεκτή καλεσμένη φέρνει αυτήν την Παρασκευή το «Central» στην Αμαλιάδα για να βάλει φωτιά στη νύχτα της Αμαλιάδα. Αυτή δεν είναι άλλη από τη γνωστή τραγουδίστρια Χρύσπα, η οποία αυτόν τον καιρό προετοιμάζει καινούρια κομμάτια μπαίνοντας ξανά δυναμικά στο δισκογραφικό χώρο. Λίγο μετά τις 11μ.μ., ραντεβού στο «Central» για να πάρουμε μια γεύση από αυτά που μας επιφυλάσσει…

Beer fest στο «Bardoo»

Ξανθιές, Red Ale, Lager, Alcohol Free, Weiss, Dark Lager, Ale, Pale Ale, Porter, Pils και φυσικά διαθέσιμος ο μπουφές του «Bardoo»! με τα εξαιρετικά πιάτα του Σάκη Κυριακόπουλου και της Νίκης Γιαλαμά! Παρασκευή 31 Μαρτίου, από τις 10:30 το βράδυ, στο Beer Fest του «Bardoo» στην Αμαλιάδα!

Αφιέρωμα σε Μπιθικώτση-Καζαντζίδη στο «Porto Marine»

Στο εστιατόριο «Porto Marine» στο Παλούκι Αμαλιάδας πραγματοποιείται αφιέρωμα στους Γρηγόρη Μπιθικώτση και Στέλιο Καζαντζίδη με την ορχήστρα του Τάκη Σφυρή. Απαραίτητη η παρουσία σας…

The College Stylez Party στο «Mercado»

Το Νo1 πάρτι της πόλης είναι εδώ! Μετά από ένα μήνα χαλάρωσης… Ανεβάζουν την ένταση και το λέβελ και επιστρέφουν 100% ανανεωμένοι! Αυτήν την Παρασκευή, στις 11μ.μ., δίνουμε ραντεβού στο «Mercado» στον Πύργο, με τον  κορυφαίο dj και ραδιοφωνικό  παραγωγό  τoυ Venus 105.1, Τάσος Γαβριλιάδης στα decks! Special GUEST DJ ο αγαπημένος όλων Κώστας Μασούρας!

O Adrianos Papadeas στα decks του «Depot»

Αυτήν την Παρασκευή, στις 11 το βράδυ, o Adrianos Papadeas αναλαμβάνει τα decks του «Depot» και η βραδιά αυτομάτως γίνεται άκρως ενδιαφέρουσα. Ο Αδριανός Παπαδέας δε χρειάζεται πολλές συστάσεις μιας κι έχει παίξει μουσική σε αμέτρητα house events καθώς και σε εκπομπές μέσα από τη συχνότητα του Best 92.6.

LATIN PARTY & 4α γενέθλια της BAILO στο «Sinner»

Αυτό το πάρτι θα είναι ξεχωριστό μιας και γιορτάζουμε τα 4 χρόνια της BAILO DANCE ACADEMY. Θα είναι ένα πάρτι σταθμός στην ιστορία της σχόλης μας, μιας και προστέθηκε στο δυναμικό της μια επαγγελματίας χοροδιδασκάλα με μεγάλη εμπειρία στους Latin χορούς, η Διονυσία Μάτσα. Καινούργια animation για όλους και με διάθεση ανεβασμένη, αφού σιγά σιγά υποδεχόμαστε πιο ηλιόλουστες και ζεστές ημέρες! Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε σε ρυθμούς Latin σε ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια μας, το «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας. Guest star Γκίλα Κωνσταντίνα (Οριενταλ). Είσοδος ελεύθερη.

Βραδιά E-αφιερώσεων στο «Deko»

Βραδιά αφιερώσεων μέσω κινητών τηλεφώνων και web camera live clock ετοιμάζει αυτήν την Παρασκευή στις 11 μ.μ. το «Deko». Μια πρωτόγνωρη βραδιά με ένα θέμα που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον, αφού όλες οι αφιερώσεις θα γίνουν μέσω τεχνολογίας και μόνο. Κάντε και εσείς μια αφιέρωση στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Στέλνετε μήνυμα την αφιέρωσή σας στα inbox deko cafe bar στο Facebook!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot