FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 28 Ιουλίου

Ημερομηνία: 28-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας

Ο Γιάννης Χαρούλης στο Φλόκα

Έφτασε η στιγμή για τη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού! Ο Γιάννης Χαρούλης, σε μια μοναδική εμφάνιση, στο Θέατρο Φλόκα, στην Αρχαία Ολυμπία την Παρασκευή 28 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ. Ένα ταξίδι με μουσικές, μελωδίες, νότες, εικόνες και συναισθήματα. Αυθεντικός, απλός, παραδοσιακός αλλά συγχρόνως εξωστρεφής και μεταδοτικός. Από τους καλλιτέχνες που παθιάζεσαι να ακούς και να βλέπεις, μας προσκαλεί και αυτό το καλοκαίρι με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, να  μας ξυπνήσει μνήμες, να μας συγκινήσει με το λαούτο και τη χαρακτηριστική φωνή και παρουσία του, να μας ταξιδέψει το μυαλό και τη ψυχή. Πάντα παρέα με μια εξαιρετική ομάδα! Πάντα με γιορτινή διάθεση, με αφοπλιστική απλότητα, με ειλικρίνεια!

«Σινεμά στις πλατείες»

«Το παιδί ζιγκ ζαγκ» στου Κατσαρού

Συνεχίζονται οι προβολές του προγράμματος «Σινεμά στις πλατείες» που οργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά σε πόλεις και χωριά του νομού Ηλείας το Διεθνές Φεστιβάλ Κιν/φου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους θα γίνει στου Κατσαρού με την ταινία «Το παιδί ζιγκ ζαγκ», του Vincent Bal (Ολλανδία – Βέλγιο, 2012, Πολιτιστικός Σύλλογος).

 

 Τι… είπαμε ότι είναι ο έρωτας;

Παρουσίαση του βιβλίου της Δέσποινας Σωτηροπούλου στο Ακρωτήρι-Μπούκα Κορακοχωρίου

Στα αιώνια και αναπάντητα υπαρξιακά ερωτήματα, για τον θάνατο, τον έρωτα, τη ζωή και την αγάπη, ανάμεικτα με την θαλασσινή αύρα της Μπούκας, αλλά και  μελωδίες και νότες μουσικές, θα επιχειρήσει να απαντήσει η γνωστή δημοσιογράφος Δέσποινα Σωτηροπούλου που κατάγεται από την περιοχή μας, στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Τι… είπαμε ότι είναι ο έρωτας;». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιουλίου, στο  «Ακρωτήρι» στην Μπούκα Κορακοχωρίου, υπό τη μουσική συνοδεία των Στέφανου Κωνσταντόπουλου, Κώστα Διαμαντόπουλου και Φανής Τσαϊλάκη των «Passepartout». Παράλληλα θα προβληθεί το εμπνευσμένο από το βιβλίο ταινιάκι που γύρισαν η Δέσποινα Σωτηροπούλου με τον ηθοποιό Γιώργο Χριστοδούλου, όπου διαβάζουν αποσπάσματα δίπλα στον παφλασμό των κυμάτων με φόντο το ακρωτήρι της Μπούκας. 

7η Γιορτή Βιβλίου Αρχαίας Ολυμπίας

Ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του βιβλίου, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν οι βιβλιόφιλοι, που θα επισκεφθούν και φέτος την 7η Γιορτή Βιβλίου στην Αρχαία Ολυμπία που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό την Παρασκευή 28 Ιουλίου, στο πάρκο του ΟΣΕ. 40 εκδοτικοί οίκοι και εκατοντάδες τίτλοι βιβλίων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων,  βιβλία για μικρούς και μεγάλους, ποίηση, λογοτεχνία, μυθιστορήματα, παιδικά βιβλία, τέχνες και άλλα με πιο εξειδικευμένη θεματολογία, που μπορούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις σας και την βιβλιοθήκη σας, σας περιμένουν να τα ξεφυλλίσετε και να κάνετε τις αγορές σας. Κατά την διάρκεια της έκθεσης, θα υπάρχουν όπως πάντα παράλληλες δράσεις και βιβλιοπαρουσιάσεις που θα ανακοινωθούν με την έναρξή της. Η έκθεση θα διαρκέσει  έως και τις 20 Αυγούστου και διοργανώνεται από το βιβλιοπωλείο ΔΩΡΑ υπό την αιγίδα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και θα λειτουργεί από τις πέντε το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να προγραμματίσει μια ωραία απογευματινή επίσκεψη στην Ολυμπία και να ξεναγηθεί στον κόσμο του βιβλίου.

Ξεχωριστές μελωδίες από τον dj Kallahan στο «Rex+»

Αυτήν την Παρασκευή 28 Ιουλίου ο γνωστός dj Kallahan θα είναι κοντά σας στο «Rex+» για να σας κρατήσει συντροφιά με ξεχωριστές μελωδίες.

Latin Party από την «Bailo Dance Academy» στο «ΜΠΛΕ»

Αυτήν την Παρασκευή συνεχίζουν τα πιο ξέγνοιαστα πάρτυ του φετινού καλοκαιριού στο γνωστό στέκι στο «ΜΠΛΕ» στην παραλία Κουρούτας. Ελάτε να χορέψετε σε Latin και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την «Bailo Dance Academy» στο πρώτο από τα τρία Latin Party της! Μαζί θα είναι πολλοί φίλοι-συνεργάτες επαγγελματίες χορευτές από Αθήνα και Πάτρα για να απογειώσουν την διασκέδασή σας και να χορέψετε με την ψυχή σας!

Σχολείο Πρώτων Βοηθειών από το «Ileia Dive Center»

Αυτήν την Παρασκευή 28 Ιουλίου και μέχρι την Κυριακή 30 Ιουλίου το «Ileia Dive Center» οργανώνει σχολείο πρώτων βοηθειών, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις αντιμετώπισης θανατηφόρων περιστατικών, αντιμετώπισης σοβαρών τραυματισμών και αιμορραγιών αλλά και εκτίμησης ασθενειών. Για πληροφορίες στο 6938980452.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot