FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 18 Αυγούστου

Ημερομηνία: 18-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Μπάμπης Στόκας και η Βίκυ Καρατζόγλου live στο «Αίθριον»

Σήμερα Παρασκευή θα βρίσκεται ο μοναδικός Μπάμπης Στόκας μαζί με την Βίκυ Καρατζόγλου στο «Αίθριον cocktail bar»στη Σκαφιδιάγια να σας χαρίσουν μια μαγευτική βραδιά με γνωστά τραγούδια του γνωστού καλλιτέχνη που ψιθυρίζουν στην καρδιά… Ραντεβού στις 10 το βράδυ!

«Σινεμά στις πλατείες»

Ο Ψύλλος, στα Λαστέικα

Συνεχίζονται οι προβολές του προγράμματος «Σινεμά στις πλατείες» που οργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά σε πόλεις και χωριά του νομού Ηλείας το Διεθνές Φεστιβάλ Κιν/φου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους θα γίνει στα Λαστέικα στην Πλατεία με την ταινία «Ο Ψύλλος» του Δημήτρη Σπύρου (Ελλάδα 1990, Πολιτιστικός Σύλλογος).

Ο Μίστερ Ενάρτο (Παναγιώτης Κοντάρης) live στο «Gotham»

Ο Μίστερ Ενάρτο (Παναγιώτης Κοντάρης) αυτή την Παρασκευή 18 Αυγούστου θα βρίσκεται στην ταράτσα του «Gotham Coffee, Drinks And Games» ,Καστόρχη 4 στον Πύργο, για να σας ανεβάσει την διάθεση με τις μοναδικές του μουσικές επιλογές και να σας προσεγγίσει στον κόσμο των ήχων.

Η Ράνια Κωστάκη στα decks του «Thalassa»

Αυτήν την Παρασκευή 18 Αυγούστου θα έχετε τη χαρά να απολαύσετε, το κορίτσι με το χρυσό χαμόγελο, την Ράνια Κωστάκη η οποία θα επιλέξει για εσάς τις καλύτερες ξένες και ελληνικές επιτυχίες! Resident dj PaulosPeskelidis. Λίγο μετά τις 11 μ.μ στο «Thalassa beach bar», στην Κουρούτα.

Ο Πάνος Βαβίλης στο «Agora Open Mall»

Ο Πάνος Βαβίλης σήμερα μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Τρελό θα μ’εχεις» σε στίχους Δημήτρη Πάτσιου και μουσική Γιώργου Γιαννικόπουλου στο «Agora Open Mall» στο Κατάκολο.

6ο Φεστιβάλ Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Ο Κώστας Χατζής στο Χλεμούτσι

Ο σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης Κώστας Χατζής θα εμφανιστεί για σε μια μοναδική συναυλία, στο Κάστρο Χλεμούτσι σήμερα για να σας ταξιδέψει με την κιθάρα του και την βραχνή εκφραστική φωνή του μέχρι εκεί όπου «Σύνορα η Αγάπη δε Γνωρίζει» μέσα από τα δικά του εμβληματικά τραγούδια που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή. Μια μοναδική μουσική αναδρομή,  που δεν πρέπει να την χάσετε.

5 χρόνια «White Island»

Σήμερα το «White Island Summer Club» στην Κουρούτα κλείνει 5 χρόνια και σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό πάρτι με πολλές εκπλήξεις, μουσική, χορό και φυσικά ανεβασμένη διάθεση. Μαζί σας θα είναι και οι Ace2Ace για να σας ανεβάσουν την διάθεση όπως αυτοί ξέρουν. Εσείς θα λείπετε;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot