FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

Ημερομηνία: 17-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Γιάννης Σοφίλλας live στο «Central»

Απόψε ο Γιάννης Σοφίλλας, ένα παιδί γεμάτο τρέλα, έρχεται με έναν ενθουσιασμό να μας θυμίσει με την λύρα του τι πάει να πει πραγματική διασκέδαση στο «Central Café & bar» στην Αμαλιάδα. Μην λείψει κανείς.

7 χρόνια “Mercado Bar»

Απόψε το αγαπημένο σας «Mercado Bar» γιορτάζει τα 7 χρόνια λειτουργίας του και σας προσκαλεί σε μια μοναδική βραδιά γεμάτη κρητική μουσική καθώς μαζί σας θα είναι ο Μιχάλης Μαραγκάκης για να σας ξεσηκώσει με την λίρα του. Resident dj Paulos Peskelidis.

Risko party στην «Palaia Agora»

Ένα από τα πιο δημοφιλή πάρτι της Αθήνας έρχεται απόψε στην «Palaia Agora» στον Πύργο σε μια μοναδική live εμφάνιση ο τραγουδιστής Γιάννης Παλαιολόγος για να σας ξεσηκώσει τραγουδώντας όλες τις επιτυχίες! Μαζί του και ο Κώστας Ιωακειμίδης και το τουμπερλέκι του για να απογειωθεί η διασκέδαση!

Greek Night στο «Fuego»

Μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει απόψε στο «Fuego bar by antonis». Ετοιμαστείτε για καταιγισμό από υποβρύχια σε ένα μοναδικό πάρτι. Εσείς θα λείπετε;

Keep It Mellow στο «Melrose»

Μια μοναδική βραδιά που απευθύνεται πιο πολύ στα κορίτσια σας περιμένει απόψε στο «Melrose Rock Bar»! Στα decks η μοναδική Iro Riga η οποία θα επιλέξει για εσάς τα καλύτερα. Μην ξεχνάτε… girls just want to have fun!! Εσείς θα λείπετε;

Greek Please στο «Suite café & bar»

Μια βραδιά γεμάτη ελληνική μουσική και χορό σας περιμένει για ακόμα μια Παρασκευή στο «Suite café & bar» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα.

 

 

 

Drip On Me Party live στο «Deko café bar»

Απόψε ένα μοναδικό show σας περιμένει στο «Deko café bar» στην Αμαλιάδα. Μαζι σας θα είναι οι djs Alex Psi και ο Cesar για να σας ανεβάσουν το κεφι με διάφορα είδη μουσικής όπως Greek, RnB, Rap, Reggeaton και dance. Host by Kostas Arvanitis.

Funky Ducky στο «Sinner»

Οι Παρασκευές στον πεζόδρομο Αμαλιάδας είναι «Funky Ducky»! Μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν σας περιμένουν στο «Sinner Cafe – Bar ». Στα decks oι djs John Bousoutis και Mike που θα επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Rock ‘n Roll στο «Retro-café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friends CafeCocktail Bar»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και ανανεωμένο κατάλογο ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος