FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 1 Σεπτεμβριου

Ημερομηνία: 01-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ο Chris IDH στο «Vandal Project»

Σημερα ο dj Chris Idh  θα είναι μαζί σας στο «Vandal Project», στην Πλατεία Σάκη Καράγιωργα, ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τις καλύτερες ξένες και ελληνικές επιτυχίες!

Οι «Passepartout» live στο «Azur»

Σήμερα το βράδυ το «Azur», κτήμα Παναγιωτοπούλου στο Λαμπίρι στο κλείσιμο του φετινού καλοκαιριού σας παρουσιάζει τους Passepartout για να σας χαρίσουν ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτοί ξέρουν από ένα σχήμα που έχει αγαπηθεί

Grand Opening στο «Palaia Agora»

Μια ακόμα χειμερινή σεζόν αρχίζει και η «Palaia Agora» σας περιμένει για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη ελληνική μουσική και πολλές εκπλήξεις σε μια επετειακή χρονιά ,αφού κλείνουν 10 χρόνια.

Greek Please στο «Suite café & bar»

Μια βραδιά γεμάτη ελληνική μουσική και χορό σας περιμένει για ακόμα μια Παρασκευή στο «Suite café & bar» στην Πλατεία Σάκη Καράγιωργα.

«50-50» στο Thalassa»

Ο γνωστός dj Paulos Peskelidis θα βρίσκεται σήμερα στο «Thalassa beach bar», στην Κουρούτα για να επιλέξει για εσάς τις καλύτερες ξένες και ελληνικές επιτυχίες.

 

Συνεστίαση του Συλλόγου «Ο Φάρος»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Φάρος» διοργανώνει συνεστίαση αυτήν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 μ.μ στην ταβέρνα «Αλλοτινό», στη Συκιά Κατακόλου. Το καλοκαίρι τελειώνει με τραγούδι, χορό και φαγητό, αλλά και με σχεδιασμό για την πορεία του Συλλόγου και ανταλλαγή απόψεων, σε πραγματικά ζεστή ατμόσφαιρα. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατακόλου καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να βρίσκονται εκεί.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot