FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 26 Μαρτίου

Ημερομηνία: 26-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

4stixo-tzamal

ΤΖΑΜΑΛ live στο «Τετράστιχο»

Ο ΤΖΑΜΑΛ παρέα με τους Squeezy Anks (ASTO PASAM) «κατεβαίνουν» στην πόλη του Πανηλειακού να παρουσιάσουν τη Φαβέλα. Με την ίδια τρέλα που κουβαλάνε πάντα. Οι πόρτες της μουσικής σκηνής «Τετράστιχο» ανοίγουν στις 9 το βράδυ της Κυριακής 26 Μαρτίου και όλη η πόλη είναι καλεσμένη σε ένα εκρηκτικό hip hop live!

to-liri-tou-kokora-imerida-xeirotexnias

Ημερίδα Χειροτεχνίας αφιερωμένη στα παιδιά

Το λειρί του Κόκορα γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια μαζί με τους φίλους του σε μια μοναδική διαδραστική Έκθεση Χειροτεχνίας, στον χώρο της Γιορτής της Σταφίδας. Powertex, TrashArt, Διακόσμηση, Κόσμημα, Σαπούνι, Χειροποίητες Αλοιφές και όλα σε κλίμα ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ! Συμμετέχουν: Πηνελόπη Καλογεροπούλου, Στρίγκλες Αγγελοπούλου Χριστίνα, Αλεξάνδρα Αρβανίτη, Αγγελική Κουφωλιά, Αριστέα Χατζοπούλου, Χριστίνα Νάνου. Επιπλέον, στο χώρο τις ώρες 10-14 θα παραδίδονται δωρεάν εργαστήρια για τους μικρούς φίλους, με σκοπό να παίξουν, να διασκεδάσουν και να μπουν στο κλίμα της χειροτεχνίας! Με τη φιλική συμμετοχή του Κώστα Μαντζαράπη και κλείσιμο της βραδιάς με tango!! Δηλώστε συμμετοχή για τα εργαστήρια! Είσοδος Ελεύθερη.

lampades-ergastiri-texnotropies

Tαχύρρυθμο σεμινάριο πασχαλινής λαμπάδας & λαμπαδόκουτο

Το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Τεχνοτροπίες και Χρώματα διοργανώνει ταχύρρυθμο σεμινάριο πασχαλινής λαμπάδας & λαμπαδόκουτο με τεχνικές POWERTEX, την Κυριακή 26 Μαρτίου και ώρες 16:00 – 20:00. Οι συμμετέχοντες θα διακοσμήσουν ιδιαίτερες πασχαλινές λαμπάδες και ξύλινα λαμπαδόκουτα με ανάγλυφα διακοσμητικά και με τη χρήση των υλικών: powertex, stoneart, easy 3d flex, σημύδα, powercotton, powercolor, colortrix, πατίνες, κ.λ.π. Πληροφορίες & δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο: 26210-26927 και στο e-mail: texnotropieskaixromata@gmail.com.

 zumbathon-olympia-marathonios-afisa

Zumbathon στην Ολυμπία

Οι παράλληλες δράσεις του 3ου Μαραθωνίου της Ολυμπίας που θα πραγματοποιηθεί από 24-26 Μαρτίου, περιλαμβάνουν και πολύ χορό. Το απόγευμα της Κυριακής στις 4 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Αρχ. Ολυμπίας, η Official Zumba Instructor Δήμητρα Μπέρτσου, ξεκινά έναν «μαραθώνιο» με πολύ ρυθμό έως τις 7, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα που θα στηρίξουν το σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

vasili-zaxarw-parastasi

«Ξύπνα Βασίλη» στη Ζαχάρω

Το  γνωστό έργο «Ξύπνα Βασίλη» ανεβάζουν σε θεατρική παράσταση, οι μαθητές της Β΄ Λυκείου του ΓΕΛ Ζαχάρως την Κυριακή 26 Μαρτίου. Η παράσταση θα δοθεί στο χώρο του δημοτικού σχολείου Ζαχάρως στις 7.30 το απόγευμα.

nipiagogio-5o-festival
Αυλαία με «Rock Around» live για το 5ο Φεστιβάλ Νηπιαγωγείο
Ολοκληρώνεται την Κυριακή 26 Μαρτίου το 5ο Φεστιβάλ Νηπιαγωγείο με ένα «Rock Around» live από τον Πάνο Χατζηλαζαρίδη και τον Βασίλη Δημητρόπουλο.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος