FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 23 Ιουλίου

Ημερομηνία: 23-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”33645″ img_size=”full”][vc_column_text]«Σινεμά στις πλατείες»

«Ο Μίνι και οι κλέφτες του μελιού» στον Πύργο

Η δεύτερη προβολή του προγράμματος «Σινεμά στις πλατείες» που οργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά σε πόλεις και χωριά του νομού Ηλείας το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους θα γίνει στον Πύργο  (πάροδος Αλφειού) με την ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Μίνι και οι κλέφτες του μελιού», των Jannik Hastrup & Flemming QuistMøller (Δανία, 2014, μεταγλωττισμένο).

«Jazz for Kids»

Μια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση για παιδιά έρχεται να διασκεδάσει τους μικρούς φίλους του «Epihotel Odysseas» μέσα από γνωστούς ήχους της jazz, charleston, swing και foxtrot φέρνοντας τους σε επαφή με την ιστορία της jazz και την εξέλιξη της μέχρι τις μέρες μας. Ο υπέροχος μουσικός και δεξιοτέχνης των κρουστών,  Αλέκος Χρηστίδης, μαζί με την ζωντανή ορχήστρα του και την φωνή της Νάσιας Γκόφα, θα ταξιδέψει τα παιδιά σε διαφορετικές μελωδίες και ρυθμούς από κάθε σημείο του πλανήτη, μέσα σε ένα παιχνίδι μουσικής και χορού με έντονη θεατρικότητα μαζί με τους χορευτές, ηθοποιούς και εμψυχωτές της παράστασης.

SummerVivor 6 στο «Banana»

Μιας και η επιτυχία του Summervivor πλέον είναι δεδομένη, το «Banana Beach» στο Κατάκολο σας προσκαλεί αυτήν τη Κυριακή σε άλλο ένα μοναδικό Summer Vivor. Στίβος μάχης, Beer challenge και πολλές ακόμα δοκιμασίες με δροσιστικά και μοναδικά δώρα για όλους εσάς! Στα dexx o dj Sakis Mastorakis και ο Nikos Marinopoulos υπόσχονται να ανεβάσουν την διάθεση σας.

«Το μάθημα του καλοκαιριού»

Σεμινάριo με τη Δέσποινα Γεωργακοπούλου

Το Εργαστήρι Θεάτρου, Έκφρασης & Φαντασίας «Ονειροδρόμιο» διοργανώνει σεμινάριο με τίτλο «Το μάθημα του καλοκαιριού» με τη Δέσποινα Γεωργακοπούλου. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσα σ’ ένα Σαββατοκύριακο, στις 22 & 23 Ιουλίου: 3 ώρες το Σάββατο και 3 ώρες την Κυριακή και ώρες: 5:00 – 8:00 το απόγευμα. Τo συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε όποιον θέλει να συμμετέχει σ΄ αυτό για την προσωπική του ανάπτυξη καθώς και σε επαγγελματίες, σπουδαστές και ερασιτέχνες του θεάτρου.

Στο πρώτο μέρος θα διδαχτούν κάποιες απλές αποτελεσματικές σωματικές ασκήσεις. Οι ασκήσεις αυτές στοχεύουν στο να δώσουμε αγάπη στο σώμα μας. Ξεκουράζουν, ενδυναμώνουν, βοηθούν το συντονισμό της κίνησης με την αναπνοή και δημιουργούν ευεξία. Προέρχονται από τον χώρο του θεάτρου και αφορούν την εκπαίδευση του ηθοποιού. Στο δεύτερο μέρος η εμψυχώτρια του σεμιναρίου θα μιλήσει πάνω σε τρία θέματα πολύ σημαντικά για την παρουσία της καθεμιάς / του καθενός μας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΙΟ τηλ.: 6981044266 και στο 6948365820.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot