FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή του Πάσχα 8 Απριλίου

Ημερομηνία: 08-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Πάνος Βαβίλης live στο «Cabaret»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει αυτήν την Κυριακή του Πάσχα 8 Απριλίου στο «Cabaret Stage Bar» στην Κεντρική πλατεία Πύργου. Μια εγγυημένη βραδιά από τον αγαπημένο μας λαϊκό τραγουδιστή! Μην το χάσετε.

«Grooves ‘n’ Percussion» στο «Deus Ex Musica»

Ο γνωστός μουσικός Fotis-Araya Astropaliotis, επιστρέφει στη σκηνή του Deus, σε μια βραδιά cult….grooves ‘n’ percussion! Αυτή τη φορά στο πλευρό του θα είναι ο Νίκος Βαμβακάς. Εγγυημένη διασκέδαση, χορός και αναμνήσεις…παλιές και νέες! Μην το χάσετε.

Ο Κώστας Χατζηιωαννίδης και η Ιφιγένεια Χατζηγιάννη live στο «Libro»

Κυριακή του Πάσχα και ο Κώστας Χατζηιωαννίδης θα βρίσκεται «Libro afternoon bar», στον Πύργο για να σας ανεβάσει την διάθεση με αγαπημένα έντεχνα και λαϊκά τραγούδια. Μαζί του θα είναι και η Ιφιγένεια Χατζηγιάννη. Στα πλήκτρα ο Χρήστος Πυλαρινός και μπουζούκι ο Πάνος Νικολόπουλος. Μην λείψει κανείς.

Easter party στο «Pantheon»

Ένα μοναδικό πάρτι σας περιμένει αυτή την Κυριακή του Πάσχα 8 Απριλίου στο «Pantheon Espresso Bar» στον Πύργο. Μαζί σας θα είναι ο dj Kaycee για να σας ανεβάσει την διάθεση όπως μόνο αυτός ξέρει επιλέγοντας για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

«Ala D’ allon» στο «Kingdom»

Αυτήν την Κυριακή το «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα σας περιμένει για μια άκρως «Ala D’ allon» ελληνική βραδιά. Μαζί σας θα είναι ο dj Koutonias για να σας ανεβάσει το κέφι με γνωστές επιτυχίες. Εσείς θα λείπετε;

Easter In Town στο «Mercado»

Αυτήν την Κυριακή του Πάσχα το «Mercado bar» σας περιμένει για ένα μοναδικό πασχαλινό πάρτι. Μαζί σας θα είναι ο dj Nikos Panagoulias. Μην το χάσετε.

«Aρνί Party» στο «Deko»

Κυριακή του Πάσχα και το «Deko café-bar» στην Αμαλιάδα θα βρίσκεται μαζί σας για να σας προσφέρει μια αξέχαστη βραδιά. Μαζί σας θα είναι ο dj Akis V. Επίσης θα υπάρχει live τουμπελέκι και κλαρίνο.

Bunny vs Bilby Night στο «Μelrose»

Χάρης Παπαδέας vs Iro Riga στα decks του «Melrose rock bar» στον Πύργο το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, σε κάπως πιο… αντισυμβατικούς ρυθμούς! Μην το χάσετε.

Afternoon Party στο «Central»

Την Κυριακή του Πάσχα το «Central Cafe Bar» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας σας υποδέχεται μετά τις 7 μ.μ σε ένα afternoon party με τους djs Taso Gavriliadi και Kosta Masoura να επιλέγουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες για εσάς.

Ο Παντελής Καστανίδης live στο «Duomo»

Την Κυριακή του Πάσχα το «Duomo Bites Spirits» στην Κεντρική πλατεία Πύργου υποδέχεται τον Παντελή Καστανίδη, έναν νέο τραγουδιστή από την Πάτρα που έρχεται για να σας ξεσηκώσει σε ένα μοναδικό live. Εσείς θα λείπετε;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot