FOLLOW US: facebook twitter

Πράξεις αλληλεγγύης από το Σύλλογο Νέων Καταραχίου

Ημερομηνία: 12-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

neoi_kataraxiou

Συγκεντρώνουν τρόφιμα για οικογένειες με δυσκολίες

Πρόκειται για μια ομάδα νέων ανθρώπων που κατοικούν στο προάστιο του Πύργου Καταράχι. Όμως φροντίζουν με κάθε τρόπο να δείξουν την αλληλεγγύη τους προς την κοινωνία και την στήριξη των ατόμων εκείνων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Ανάμεσα στις δράσεις που υλοποιούν ανέλαβαν να συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να στηρίξουν οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα στην περιοχή τους. Η ανταπόκριση των πολιτών είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για τους νέους του συλλόγου σε αυτό που κάνουν.

Χθες το πρωί βρέθηκαν στην πλατεία Δικαστηρίων στο κέντρο του Πύργου και έξω από το σούπερ μάρκετ My Market (πρώην Βερόπουλος), με την ενημερωτική αφίσα για τη δράση τους. Το καρότσι που έβαλαν στην έξοδο του σούπερ μάρκετ, πολύ γρήγορα γέμισε μέχρι πάνω με τρόφιμα και άλλα είδη που το επόμενο χρονικό διάστημα και όταν ολοκληρωθεί η δράση αυτή, θα μοιραστούν στους έχοντες ανάγκη.

Όπως δήλωσε το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Νέων Καταραχίου, Αλέξης Γιαννακόπουλος «… συγκεντρώνουμε τρόφιμα για 12 με 20 οικογένειες της περιοχής μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Τα πάμε πολύ καλά και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας αυτή. Ο σύλλογος έχει να παρουσιάσει αρκετές δράσεις κοινωνικές και πολιτιστικές, αλλά και περιβάλλοντος. Είμαστε μια ομάδα νέων που θέλουμε και άλλους δίπλα μας να δραστηριοποιηθούν. Δεν θέλουμε να μας αντιμετωπίζουν με καχυποψία, ας έρθουν τη στιγμή που θα παραδώσουμε τα είδη που θα συγκεντρώσουμε για να δουν ότι η προσπάθεια αυτή πιάνει τόπο. Η ανταπόκριση των πολιτών είναι σημαντική και ο καθένας όπως μπορεί βοηθά, γεμίζοντας το καρότσι που έχουμε εδώ» τόνισε μεταξύ άλλων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος