FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Ηλείας: Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς στο Άσυλο Ανιάτων «Ν. Βασιλειάς»

Ημερομηνία: 11-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57311″ img_size=”full”][vc_column_text]Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, τα μέλη του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν. Ηλείας, επισκεφτήκαν το Άσυλο Ανιάτων «Ν. Βασιλειάς» στο πλαίσιο της Ημέρας Αγάπης και Προσφοράς.

Παρέδωσαν ικανή ποσότητα τροφίμων διάρκειας για τις ανάγκες του Ιδρύματος καθώς και τα απαιτούμενα για την προσφορά ενός γεύματος. Είχαν μάλιστα την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου, της Αγάπης, της Ειρήνης και της Συμπαράστασης στον συνάνθρωπο. Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων ανέφερε: «Ακολουθώντας την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες, για βοήθεια στον συμπολίτη μας, είμαστε σε αυτό Ίδρυμα, σεβόμενοι την τρίτη ηλικία, στους απόμαχους της ζωής, αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς, όπως ασφαλώς γνωρίζετε, πέραν του πολιτιστικού έργου μας, πραγματοποιούμε πλήθος δράσεων σε τακτά χρονικά διαστήματα που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας. Στον προγραμματισμό μας είναι να συνεχίσουμε μια πολυεπίπεδη προσφορά σε Ιδρύματα και μεμονωμένους συμπολίτες».

Οι αντιπρόεδροι του Συλλόγου Αλέκος Μπεβούδας και Γιάννης Μισύρης, τόνισαν την μεγάλη συμβολή του Συλλόγου  διαχρονικά την Κοινωνική του Προσφορά και το πολλαπλό έργο, πολιτιστικό και ανθρωπιστικό, που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δραστηριότητες. «Ελπίζουμε να ακολουθήσουν  και άλλοι φορείς και οργανώσεις» κατέληξαν. Ομοίως ο Έφορος Πολιτισμού Χρ. Σκυλάκος και η Γενική Γραμματέας Άννα Χρυσανθακοπούλου καθώς και ο Ταμίας Σάκης Πυριόχος εξέφρασαν την μεγάλη ευγνωμοσύνη στην Μητρόπολη που περιθάλπει με στοργή όσους έχουν ανάγκη, τις ευχές και τις ευχαριστίες αλλά και τα συγχαρητήρια για την αντιμετώπιση των μοναχικών ανθρώπων και τις άριστες συνθήκες που με αυταπάρνηση έχει εξασφαλίσει η Διοίκηση του Ιδρύματος και το ακούραστο προσωπικό. Στο ίδιο πνεύμα, ευχόμενοι Καλή Ανάσταση, κινήθηκαν και οι δηλώσεις των μελών του ΔΣ  ο Έφορος Αθλητισμού Π. Θανόπουλος και Μίνα Γιαννοπούλου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot