FOLLOW US: facebook twitter

Πεζοπορία με φόντο τους καταρράκτες: Οι πεζοπόροι διάβηκαν το Φαράγγι του Ανδρωνίου-Κλινδιά

Ημερομηνία: 10-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”68328″ img_size=”full”][vc_column_text]Με επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η πεζοπορία στο Φαράγγι του Ανδρωνίου – Κλινδιά στους Δήμους Πύργου και Ολυμπίας την Κυριακή 4 Αυγούστου 2018 .
Οι πεζοπόροι έμειναν κατενθουσιασμένοι από τις μοναδικές φυσικές ομορφιές στο Φαράγγι του Ανδρωνίου παραπόταμος του Ηλιακού Λάδωνα καθώς και από τους τέσσερες πανέμορφους καταρράκτες του Ηλιακού Λάδωνα κάτω από το χωριό Κλινδιά ο μεγαλύτερος καταρράκτης έχει 62 μέτρα περίπου ύψος!!

Την εκδήλωση οργάνωσε ο Σύλλογος Αθήνας << ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ >> Φυσιολατρία Οικολογία η ομάδα Πεζοπορίες με Πανσέληνο με Αρχηγό και υπεύθυνο τον Πρόεδρο Παναγιώτη Αχιλλεόπουλο και συναρχηγούς τον Δημήτρη Κολοβάδη, τον Σπύρο Αχτύπη και τον Πέτρο Ανυφαντή!!

Την Κυριακή νέα πεζοπορία στο μονοπάτι των θαλασσόκρινων

Την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018, διοργανώνεται νέα  πεζοπορία στο Μονοπάτι των ανθισμένων Θαλασσοκρίνων δίπλα στο κύμα, ( Κυλλήνη, Κάστρο, Λουτρά Κυλλήνης, Αρκούδι ) των Δήμων Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Πηνειού!!

Σημείο συνάντησης και έναρξη της πεζοπορίας λιμάνι Κυλλήνης ώρα 07.00 π.μ.! !!

Η διαδρομή είναι μοναδικά πανέμορφη με πολλές εναλλαγές ( βράχια, βότσαλα, δάσος, αμμουδιές, ποταμάκι, ολόκληρη παραλιακή, 3 – 4 ώρες πορεία περίπου, με ανθισμένα τα Θαλασσόκρινα, στο τέλος μια ώρα περπάτημα ξυπόλητοι στην αμμουδιά και προαιρετικά λασπόλουτρο ιαματικό για αναζωογόνηση και θαλασσινό μπάνιο ενδιάμεσα!!!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Την εκδήλωση οργανώνει ο Σύλλογος << ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ >> Φυσιολατρία Οικολογία, με την ομάδα μας πεζοπορίες με πανσέληνο, με συνδιοργανωτές τον Εμπορικό Σύλλογο Κυλλήνης και τα Δ.Δ. Κυλλήνης, Κάστρου, Κάτω Παναγιάς, Νεοχωρίου, Λυγιάς, και ο Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Αρχηγός και υπεύθυνος Παναγιώτης Αχιλλεόπουλος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot