FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Σύσσωμη η «Μπάρτσα» στη Χίο για το γάμο του Νικολόπουλου

Ημερομηνία: 25-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34043″ img_size=”full”][vc_column_text]Τέλος στην εργένικη ζωή για έναν από τους «στυλοβάτες» του ΠΑΟ Βάρδα όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Μιλάμε για έναν απ’ τούς αρχηγούς της «Μπάρτσα» και εξαίρετο ως χαρακτήρα τον Δημήτρη Νικολόπουλο, ο οποίος την εκλεκτή της καρδιάς του Όλγα Καραμιχάλη, σε γάμο που έλαβε χώρα στο όμορφο νησί της Χίου.

Πολλά μέλη της διοίκησης, ο προπονητής Η. Φωτόπουλος αλλά και ποδοσφαιριστές έκαναν το μακρινό αυτό ταξίδι, ώστε να μοιραστούν την χαρά τους αλλά και να δώσουν από κοντά τις ευχές τους.

Μετά τον γάμο το ζευγάρι δεξιώθηκε τους καλεσμένους του. Το γλέντι και το κέφι ήταν άφθονο…

“Ας είναι ο γάμος σας το ξεκίνημα μιας ατελείωτης χαράς, ευτυχίας, ευημερίας και αρμονίας που θα συνοδεύει γλυκά τη ζωή σας για πάντα.

Κάθε σας επιθυμία και κάθε σας προσμονή γίνεται αυτόματα ευχή μας που σας ακολουθεί. Άπειρες ολόθερμες ευχές για έναν “βίον ανθόσπαρτον”, ανέφελο και τρισευτυχισμένο. Κάθε αληθινή ευχή για κάθε πραγματική ευτυχία.

Με πολλή αγάπη

Το Δ.Σ του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ “, αναφέρει και το σχετικό ευχετήριο της ομάδας της Βουπρασίας.

* Για τις φωτογραφίες ευχαριστούμε το επίσημο blog του ΠΑΟΒ.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1500970960483-e244de01-5a02-6″ include=”34044,34045,34046”][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot