FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Στο ρόστερ και ο Δημητρίου

Ημερομηνία: 17-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τον 23χρονο αχαιό αμυντικό απέκτησαν οι «πράσινοι»

 

Συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς οι ενέργειες για την στελέχωση του έμψυχου δυναμικού του ΠΑΟΒ ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στο πλαίσιο αυτό οι «πράσινοι» ενέταξαν στο ρόστερ τους τον Άγγελο Δημητρίου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Μια πολύ καλή επιλογή κι ένας ποδοσφαιριστής που θα μας δώσει μεγάλη βοήθεια στην άμυνα και γενικότερα στην ομάδα μας. Η ομάδα του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον ΑΓΓΕΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο. Πρόκειται για έναν δυνατό και υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό και η ομάδα του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ τον απέκτησε ενεργώντας άμεσα καθώς έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή. Καλωσορίζουμε τον ΑΓΓΕΛΟ στην μεγάλη οικογένεια της ομάδας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την φανέλα της ΒΑΡΔΑΣ.

Ο πατρινός αμυντικός υψηλόσωμος (1,89) κεντρικός αμυντικός έχει γεννηθεί στις 18 Απριλίου 1994 και έχει αγωνιστεί κατά σειρά στις ομάδες:Η αρχή έγινε από την ακαδημία του Δαβουρλή Κ. ’92, μετά στην Κ20 Ατρομήτου Περιστερίου, Ιωνικό Νικαίας, Φωκικό, Α.Ε Καραϊσκάκη και Παναχαϊκή».

Ο νεαρός αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τον ερχομό του στη Βάρδα.

«Είμαι χαρούμενος που θα φοράω την φανέλα της ΒΑΡΔΑΣ την νέα χρονιά. Υπόσχομαι από την δική μου πλευρά ότι θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και θα δώσω τον καλυτερό μου εαυτό ώστε να δικαιώσω τις προσδοκίες τόσο της διοίκησης και προπονητών , όσο και των φιλάθλων.

Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά, να έχουμε υγεία και με την σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα».

Θα κάνει…  πάταγο ο τραγουδιστής που φέρνει

Στο μεταξύ, πάταγο αναμένεται να προκαλέσει το όνομα του τραγουδιστή που αναμένεται να φέρει η διοίκηση του ΠΑΟ Βάρδας μέσα στον Αύγουστο με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

Η συμφωνία είναι πολύ κοντά στο να κλείσει το όνομα του τραγουδιστή στη βραδιά του ΠΑΟ Βάρδας τον Αύγουστο. Και μιλάμε για πολύ μεγάλο όνομα του ελληνικού τραγουδιού. Όνομα που κάνει πάταγο κυρίως στη νεολαία και όχι μόνο αφού όπου κι αν πάει σε συναυλίες δε πέφτει κυριολεκτικά καρφίτσα. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της νύχτας!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος