FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Παρελθόν ο Αγουρίδης

Ημερομηνία: 06-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32303″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Δημ. Αγουρίδης με τους κκ Παλούμπη, Μπακογιάννη στα γραφεία της ομάδας μετά την υπογραφή της ελευθέρας του

 

«Η Βάρδα με μεγάλωσε ποδοσφαιρικά…»

Παρελθόν από τον ΠΑΟΒ αποτελεί ο Δημήτρης Αγουρίδης, καθώς διοίκηση και προπονητής δε θα μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο στο όνειρο ενός πολύ καλού ποδοσφαιριστή και εξαίρετου χαρακτήρα να αναζητήσει την τύχη του και να επιδιώξει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Σεβάστηκαν, λοιπόν, την επιθυμία του παρότι αποτελεί μεγάλη απώλεια για «Μπάρτσα».

Κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής όμως από την πλευρά του ευχαριστεί τους ανθρώπους της Βάρδας για την συνεργασία τους.

«Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, γιατί με μεγάλωσε ποδοσφαιρικά και έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτό.

Στον ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟ βρήκα μια καλή ποδοσφαιρική στέγη.

Συνάντησα ανθρώπους της διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας που έβαζαν την ομάδα πάνω από όλα και αυτό με βοήθησε να βρω τον εαυτό μου, σε συνδυασμό με το καλό κλίμα που είχαμε οι παίκτες μεταξύ μας.

Ευτύχησα να κάνω πολλούς φίλους μέσα στην ομάδα μα πάνω απ’ όλα ευτύχησα να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους από την τοπική κοινωνία όπου καθημερινά έδειχναν την αγάπη τους προς το πρόσωπό μου.

Φεύγοντας από την ομάδα θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση, προπονητές, συμπαίκτες και πάνω απ’ όλα τον φίλαθλο κόσμο μας.

Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις. Σας ευχαριστώ».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot