FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Με Τσικλητήρα Πύλου σήμερα

Ημερομηνία: 09-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38637″ img_size=”full”][vc_column_text]Στις 8μ.μ. η παρουσίαση της ομάδας και των χορηγών

Ο ΠΑΟ Βάρδας δίνει σήμερα άλλο ένα φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Τσικλητήρα Πύλου, στις 5.30μ.μ. στο «Γρ. Καλάκος. Ένα δυνατό τεστ, απέναντι σε μια ομάδα που θα την έχει αντίπαλο και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Απών από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι ο τερματοφύλακας Γιώργος Λαδάς που ακολουθεί θεραπεία στο γόνατο και πιθανότατα ο Ντόμας που έχει μικροενοχλήσεις στο δικέφαλο και ίσως προφυλαχτεί. Στον αντίποδα, κανονικά θα αγωνιστεί ο Αντώνης Λιόσης που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση.

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου ο ΠΑΟΒ θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Αμαλιάδας και πάλι εντός έδρας και αυτό θα είναι το τελευταίο φιλικό αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει στις 24 του μήνα, κάτι όμως που είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο, αφού ακόμα δεν έχουν καταρτιστεί καν οι όμιλοι.

 

Παρουσίαση της ομάδας

Αμέσως μετά το σημερινό φιλικό με τον Τσικλητήρα, στις 8μ.μ. στο Δημαρχείο Βάρδας, θα γίνει η παρουσίαση της ομάδας, της νέας φανέλας και των χορηγών για τη σεζόν 2017-2018.

Η διοίκηση του ΠΑΟΒ καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση και μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση-πρόσκληση, η οποία έχει ως εξής: 

«Ο Παμβουπρασιακός Αθλητικός Όμιλος Βάρδας προσκαλεί όλο το φίλαθλο κόσμο στην παρουσίαση της ομάδας για τη σεζόν 2017-2018.

Για μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά, όπως οι προηγούμενες, στο στίβο της Γ´ Εθνικής κατηγορίας, η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη, επιθυμητή και ελπιδοφόρα για ακόμη περισσότερα στο μέλλον.
Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Βάρδας, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot