FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Επενδύει… στο μέλλον με Κουργιαλά

Ημερομηνία: 18-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”33328″ img_size=”full”][vc_column_text]Της Μαρίας Καραντώνη

Όχι μόνο για το παρόν αλλά και για το μέλλον σχεδιάζουν στον ΠΑΟΒ και μέσα στα σχέδια της διοίκησης είναι η ομάδα να πλαισιωθεί με νεαρούς ικανούς ποδοσφαιριστές της ευρύτερης περιοχής, στους οποίους και θα μπορεί η «Μπάρτσα» να στηριχτεί τα επόμενα χρόνια.

Αυτό αποδεικνύει, εξάλλου, και η απόκτηση του 19χρονου Κωνσταντίνου Κουργιαλά, που αγωνιζόταν στον ΑΠΟ Κουρτεσίου κι αποτελεί ένα από τους πλέον φερέλπιδες Ηλείους ποδοσφαιριστές.

Η σχετική μάλιστα ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

” Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει το νέο του μεταγραφικό απόκτημα ΚΟΥΡΓΙΑΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ (19 ετών).

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζονταν στον Α.Π.Ο ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ. Είναι για εμάς ιδιαίτερη χαρά νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της περιοχής μας να έχουν την θέληση και την διάθεση να αγωνιστούν στην ομάδα μας. Καλώς όρισες ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ !!! ”

Από την πλευρά του ο νεαρός ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις δε θα μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του.

“Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας που πιστεύει σε μένα και μέσα αυτής να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ανώτερη κατηγορία. Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τον κόουτς κ. Φωτόπουλο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Η Βάρδα είναι ένα πολύ νοικοκυρεμένο σωματείο και είναι μεγάλη τιμή και ό,τι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή από την περιοχή να αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας. Καλή χρονιά να έχουμε με επιτυχίες στον Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ”.

 

Στην Αχαϊκή Κοκκίνης, Σαμπανέι

Στο μεταξύ, στην γειτονική Αχαϊκή κατέληξαν δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι προσφάτως από την Βάρδα. Ο λόγος για τους Γιώργο Κοκκίνη και Θοδωρή Σαμπανέι.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot