FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Αχαϊκή 1-0: Νίκη στα «αποκαλυπτήρια»

Ημερομηνία: 21-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”36600″ img_size=”full”][vc_column_text]Πρώτο φιλικό χθες για τον ΠΑΟ Βάρδας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, με αντίπαλο την Αχαϊκή στο «Γρ. Καλάκος» και οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 με γκολ του Μελετίδη στο 70΄. Μετά από λάθος γύρισμα των αμυντικών της Αχαϊκής, ο Μελετίδης έγινε κάτοχος της μπάλας και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΒ έδειξε συμπαγής στο πρώτο ματς προετοιμασίας, ενώ ο Ηλίας Φωτόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί άλλα δύο φιλικά παιχνίδια. Το Σάββατο με τη Θύελλα Πατρών (ομάδα της Α΄ Αχαΐας) εκτός έδρας και την Κυριακή με τον Παλληξουριακό εντός. Στα μεταγραφικά, ο τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος θα ήθελε έναν  ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επιθετικής γραμμής και αν βρεθεί κάποιος χωρίς να επιβαρύνει ιδιαίτερα την ομάδα οικονομικά, θα αποκτηθεί.

 

ΠΑΟ Βάρδας: Κωνσταντινόπουλος, Π. Πολίτης, Κουργιαλάς, Σιδέρης, Δημητρίου, Παλιάτσας, Νικολόπουλος, Λιόσης, Καλογερόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μελετίδης. Αγωνίστηκαν και οι Καπούταγλης, Σώκαλης, Χούσα, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Καρούτης, Μάζης, Ντόμας, Ράλλης, Παπαλάμπρος, Φωτόπουλος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot