FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Τελική πρόβα με Κιάτο

Ημερομηνία: 23-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”40007″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Πανηλειακός πραγματοποιεί σήμερα την πρόβα τζενεράλε του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πέλοπα Κιάτου, στις 4μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Πύργου.

Ο τεχνικός Γιώργος Κούτσης, λογικά θα παρατάξει τους έντεκα που σκέφτεται για την πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής στο Βλαχιώτη κόντρα στον τοπικό Αστέρα, την μεθεπόμενη Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από καλή εμφάνιση και νίκη στα Βραχνέικα επί του Διαγόρα με 2-0 και σήμερα θέλουν να παρουσιαστούν το ίδιο καλοί προκειμένου να παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Πέλοπας Κιάτου θα πάρει μέρος στον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και πρόκειται για καλή ομάδα.  Αγωνιστικά προβλήματα για τον Πανηλειακό δεν υπάρχουν και όλοι είναι στη διάθεση του Γιώργου Κούτση.

 

Κάλεσμα στον κόσμο

Η διοίκηση του Πανηλειακού καλεί τον κόσμο να έρθει σήμερα στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα «Ελάτε όλοι μαζί στο «Μαρακανά» να χειροκροτήσουμε τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση-κάλεσμα του Πανηλειακού ενόψει του σημερινού αγώνα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot