FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Παναρκαδικός 0-1: Χειρότερα δεν γίνεται!

Ημερομηνία: 06-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κάκιστη εμφάνιση και ήττα από τον Παναρκαδικό

Ο Πανηλειακός πραγματοποίησε τη χειρότερή του φετινή εμφάνιση χθες στο Στάδιο Πύργου κόντρα στον Παναρκαδικό, παρουσία 900 περίπου φιλάθλων και ηττήθηκε δικαίως με 1-0, για την 5η αγωνιστική στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Αυτή ήταν η πρώτη του φετινή ήττα που τον έριξε στην 6η θέση με 8 βαθμούς. Οι ερυθρόλευκοι και σε αυτό το εντός έδρας παιχνίδι δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την καλά στημένη αμυντικά αντίπαλη ομάδα, που έπαιξε με τρία στόπερ. Είναι χαρακτηριστικό πως σε όλο το παιχνίδι δημιούργησαν μόλις μία καλή φάση για γκολ και αυτή πολύ αργά, μετά το 0-1 και συγκεκριμένα στο 75ο λεπτό!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα μακρινό σουτ του Γκοτσούλια που πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια και από κει και πέρα ο Παναρκαδικός ήταν πιο απειλητικός με τους Νάτση, Ν.Λυμπερόπουλο να βρίσκουν κενά στην άμυνα του Πανηλειακού. Στο 16΄ ο Μπούτας σούταρε από αριστερά μέσα στην περιοχή και ο Καπετανάκης με τα ακροδάκτυλα έδιωξε σε κόρνερ και στο 29΄ το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Νάτση έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 35΄ η κεφαλιά του Νίκου Λυμπερόπουλου κατέληξε στην αγκαλιά του Καπετανάκη. Ο Πανηλειακός στο α΄ ημίχρονο, όπως και σε όλο τον αγώνα, είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν ήξερε τι να την κάνει…

Ίδια κακή εικόνα και 0-1 στο 59΄

Στην επανάληψη, δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα των ερυθρόλευκων και στο 59΄ η ομάδα της Τρίπολης βρήκε το γκολ που δικαιούνταν. Συρεγγέλας και Ν.  Λυμπερόπουλος συνδυάστηκαν ωραία, ο δεύτερος μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή με τακουνάκι έβγαλε τετ-α-τετ τον Συρεγγέλα και αυτός μόνος απέναντι από τον Καπετανάκη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Στο 69΄ ο Χατζηστάμου πέρασε στο παιχνίδι στη θέση του Σωτηρόπουλου και πήγε δεξιά, ο Μπουρλάκης ήρθε αριστερά και επιτελικός μέσος έγινε ο Ντάνκουα στο σύστημα 4-2-3-1. Στο 75΄ σε μια γρήγορη αντεπίθεση έγινε και η μοναδική μεγάλη ευκαιρία για γκολ από τους Πυργιώτες. Ο Ντάνκουα έσπασε τη μπάλα δεξιά στον Χατζηστάμου, αυτός έβγαλε ωραία σέντρα, ο Ντάνκουα οριζοντιώθηκε για να πιάσει την κεφαλιά αλλά ο γκολκίπερ του Παναρκαδικού έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του αγώνα, αφού από το 80΄ και μετά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών των φιλοξενούμενων (ο διαιτητής κράτησε 6 λεπτά καθυστέρηση).

Από τον Πανηλειακό διασώθηκε μόνο ο Μπουρλάκης στο α΄ ημίχρονο ενώ επόμενος αντίπαλος είναι ο Διαγόρας Βραχνεΐκων, εκτός έδρας.

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Σέχου, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα, Γκοτσούλιας, Κρεββατάς, Μπουρλάκης, Σωτηρόπουλος (69′ Χατζηστάμου)

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Τσέκος, Μπούτας (87′ Ευαγγέλου), Μπαξεβάνος, Νάνος, Κυριακόπουλος, Νάτσης (72′ Δ. Λυμπερόπουλος), Ν. Λυμπερόπουλος (76′ Ομπόσου), Στρέμπας, Καδάς (90΄+ Μπινιώρης), Συρεγγέλας.

*Το «παρών» στον αγώνα έδωσε και η ερυθρόλευκη μασκότ, ο «Πανήλας», που στο ημίχρονο έκανε χρέη τερματοφύλακα και σούταραν για γκολ λιλιπούτειοι φίλοι της ομάδας, ενώ μοίρασε και δώρα (προσφορά του καταστήματος παιχνιδιών «Φάρος») στη μαθητική κερκίδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος