FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ντεμπούτο Κούτση με Αχαϊκή

Ημερομηνία: 09-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38635″ img_size=”full”][vc_column_text]Σήμερα στις 6μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου

Ο Πανηλειακός παίζει σήμερα στις 6μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, το πέμπτο του φετινό φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο την Αχαϊκή του Ηλείου προπονητή Αλέξη Γαβριλόπουλου, ομάδα την οποία θα βρει αντιμέτωπη και στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Το σημερινό φιλικό είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς είναι το πρώτο με τον Γιώργο Κούτση στον πάγκο. Μάλιστα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο 44χρονος τεχνικός στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου, θα αποτελέσει ένα είδος εξέτασης για τους ποδοσφαιριστές και εν συνεχεία, μέσα και από τα επόμενα φιλικά (το επόμενο Σάββατο ο Πανηλειακός θα παίξει στα Βραχνέικα με τον Διαγόρα), θα κρίνει αν η ομάδα χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν καλούνται να δείξουν το καλύτερό τους πρόσωπο για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Γιώργου Κούτση. Και πολύ περισσότερο να επιδείξουν θέληση και πάθος, καθώς είναι στοιχεία στα οποία δίνει μεγάλη βαρύτητα ο νέος τεχνικός, όπως άλλωστε κάθε προπονητής.

 

Γενική είσοδος 5 ευρώ

Η γενική είσοδος στο σημερινό φιλικό είναι 5 ευρώ και η διοίκηση του Πανηλειακού καλεί τον κόσμο να δώσει το «παρών» μιας και η παρουσία του είναι ιδιαίτερα σημαντική όσο πορευόμαστε προς την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ένα πρωτάθλημα που πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει στις 24 Σεπτεμβρίου όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί από την ΕΠΟ και το πιθανότερο είναι να πάρει άλλη μια εβδομάδα παράταση και η πρεμιέρα να γίνει την 1η Οκτωβρίου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot