FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ενίσχυση στην άμυνα με Σούλη – Βαρύτητα στην ακαδημία- 28/7 έναρξη προετοιμασίας

Ημερομηνία: 18-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”33333″ img_size=”full”][vc_column_text]Την θωράκιση των μετόπισθεν με έναν ποδοσφαιριστή με σημαντικές εμπειρίες από Γ’ και Β’ Εθνική γνωστοποίησε πριν λίγα λεπτά μέσω ανακοίνωσής της η διοίκηση του Πανηλειακού, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού, Σταύρου Σούλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων για την απόκτηση του πρώην κεντρικού οπισθοφύλακα των Παναιγιάλειου, Δόξας Ν. Μανωλάδας και Παναχαϊκής, με την οποία μάλιστα πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική κατά την περσινή σεζόν, αναφέρει τα εξής:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σταύρου Σούλη. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός (γεννημένος στις 7/1/1993) ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και συνέχισε στην Κ20 των Πειραιωτών προτού μετακομίσει το 2012 στον Παναιγιάλειο.

Τον Αύγουστο του 2014 μεταπήδησε στην Παναχαϊκή και ένα χρόνο αργότερα εντάχθηκε στην Δόξα Ν. Μανολάδας στην οποία και παρέμεινε για μια σεζόν, για να επιστρέψει και πάλι πέρσι στην Παναχαϊκή με την οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στην Football League. O Πανηλειακός καλωσορίζει τον Σταύρο στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία με τα ερυθρόλευκα».

Ανανέωσε ο Γκουβέρος Στο μεταξύ, ο Πανηλειακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον αμυντικό Νίκο Γκουβέρο. Εύχεται δε στον ποδοσφαιριστή να είναι υγιής και να έχει μια καλή χρόνια, με επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων με τα ερυθρόλευκα.

Στις 28/7 έναρξη προετοιμασίας Παράλληλα, αποφάσεις πάρθηκαν στο χθεσινό συμβούλιο της διοίκησης της ομάδας, για τις οποίες ο Α.Ο. Πανηλειακός επιθυμεί να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο των ερυθρόλευκων.

Κατά την διάρκειά του, συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα του συλλόγου. Ένα από αυτά, ήταν η απόφαση για την κατάρτιση των νέων επιτροπών που θα «τρέξουν» την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα ανακοινωθούν προσεχώς. Επίσης, έγινε γνωστό το νέο χορηγικό πακέτο που ξεκινά από σήμερα. Όπως αποφασίσθηκε, προτεραιότητα για ανανέωση θα δοθεί στους διαφημιζόμενους που στήριξαν την ομάδα την περσινή χρονιά αλλά υπάρχουν και νέες χορηγικές προτάσεις για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από τα γραφεία της ομάδας και στο τηλ. 6994875480.

Παράλληλα, αποφασίστηκε, να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην οργάνωση των ακαδημιών με σκοπό όσο το δυνατόν περισσότεροι ποδοσφαιριστές από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, να στελεχώσουν στο μέλλον την ανδρική ομάδα. Απόδειξη, η παρουσία αυτή τη στιγμή 5 παιδιών από τα τμήματα υποδομής στην πρώτη ομάδα.

Η έναρξη της προετοιμασίας και ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 28/7 στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου και θα είναι ανοικτή προς το κοινό. Κλείνοντας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο του Πανηλειακού πως γίνεται το καλύτερο δυνατό αναφορικά με την στελέχωση της ομάδας, πάντα σε συνεννόηση με τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά έτσι ώστε να έρθουν στον σύλλογο ποδοσφαιριστές που θα τον φέρουν εκεί που του αξίζει.

«Έφυγε» ο Τάσος Μπαχούρος

«Έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας ο πρώην πρόεδρος του Πανηλειακού, Τάσος Μπαχούρος. Ο Α.Ο. Πανηλειακός, στο άκουσμα του θανάτου του πρώην Προέδρου της ομάδας Τάσου Μπαχούρου, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot