FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Διαγόρας Βραχνεΐκων 3-0: Αυτός ήταν Πανηλειακός!

Ημερομηνία: 26-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53437″ img_size=”full”][vc_column_text]

Με δύο γκολ του Σωτηρόπουλου κι ένα του Χατζηστάμου, ήρθε εντυπωσιακά η επιστροφή στις νίκες

Ο Πανηλειακός μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα επέστρεψε εμφατικά στις νίκες επί του Διαγόρα Βραχνεΐκων με σκορ 3-0, χθες στο δημοτικό στάδιο Πύργου, παρουσία μόλις 100 φιλάθλων λόγω και της βροχόπτωσης. Και μάλιστα επέστρεψε και στην τρίτη θέση της βαθμολογίας καθώς Καλαμάτα και Παναρκαδικός έφεραν ισοπαλίες με Ζάκυνθο και ΠΑΟ Βάρδας αντίστοιχα.

Ο Πανηλειακός, που αγωνίστηκε ξανά χωρίς τους τραυματίες Μπουρλάκη, Κρεββατά,  ήταν εξαιρετικός στο α΄ ημίχρονο και πίεσε εξαρχής τον Διαγόρα για να φτάσει νωρίς  στο γκολ και να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Στο 19΄ η κεφαλιά του Χατζηστάμου πέρασε άουτ και στο 26΄ του σουτ του ίδιου παίκτη μέσα από την περιοχή είχε την ίδια κατάληξη. Εν τέλει η υπεροχή του Πανηλειακού καρποφόρησε στο 30΄,  με το Σωτηρόπουλο να σκοράρει με ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ  από αριστερά (1-0). Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου το σουτ του Θανάση Ασημακόπουλου από καλή θέση μέσα στην περιοχή, πέρασε άουτ.

 

Άλλα δύο στο β΄ μέρος

Στο β΄ ημίχρονο ο Πανηλειακός βρήκε χώρους καθώς ο Διαγόρας ανοίχτηκε για να ισοφαρίσει  και στο 63΄ οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στο 2-0 και σφράγισαν τη νίκη τους. Ο Θανάσης Ασημακόπουλος σούταρε από δεξιά μέσα στην περιοχή ο γκολκίπερ του Διαγόρα, Θωμάς, απέκρουσε και ο Χατζηστάμου με κοντινό πλασέ σκόραρε. Και στο 83΄ ο Σωτηρόπουλος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, με ωραίο μπάσιμο από αριστερά στη μεγάλη περιοχή και δυνατό σουτ, πετυχαίνοντας έτσι το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Από την ομάδα του Γιώργου Κούτση, κορυφαίος ήταν ο Σωτηρόπουλος και διακρίθηκαν επίσης οι Χατζηστάμου, Σούλης, Μπουρνέλης, Νιφορόπουλος ενώ καλός ήταν και ο Θανάσης Ασημακόπουλος. Πολύ καλή η διαιτησία του Ανούσου Λακωνίας.

Πανηλειακός: Kαπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Μπουρνέλης, Σούλης, Νικολόπουλος, Χατζηστάμου, Γκοτσούλιας (82′ Βουργουντζής), Σέχου (88′ Κατελούζος), Θ. Ασημακόπουλος (75′ Δαβουρλής), Σωτηρόπουλος (87′ Κολόκας).

Διαγόρας: Θωμάς, Λίπι, Αδαμόπουλος, Πετρόπουλος (84′ Μπακάλης), Κυριαζόπουλος, Ν. Τρίγκας (66′ Χριστόπουλος), Δ. Τρίγκας, Μάζης (36′ Τριανταφυλλόπουλος), Παπαδόπουλος, Γεωργαντόπουλος, Παναγόπουλος (51′ Μιχαηλίδης).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot