FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός Α.Σ. Καράτε: 11 μετάλλια και 3 Κύπελλα

Ημερομηνία: 04-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57069″ img_size=”full”][vc_column_text]Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Καράτε Νοτίου Ελλάδας που διεξήχθη το Σάββατο  31 Μαρτίου  2018 στο κλειστό Γυμναστήριο   στους Αγίους Θεοδώρους  Κορινθίας, με διοργανωτή την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε  (ΕΛ.Ο.Κ). Συμμετείχαν περίπου  400 αθλητές από όλη την Πελοπόννησο  σε όλες τις κατηγορίες: Παίδων – Κορασίδων, Εφήβων – Νεανίδων, Νέων Γυναικών – Νέων Ανδρών, Γυναικών  -Ανδρών. Ο Πανηλειακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε με έδρα την Αμαλιάδα «Αντωνίου Πετραλιά 3, τηλ 26220 22030» και με προπονητή  τον «ΚΑΚΟΤΑΡΙΤΗ ΑΝΔΡΕΑ» και εκπαιδευτές τον ΚΑΚΟΤΑΡΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ συμμετείχε με 11 αθλητές στο Κύπελλο Καράτε Νοτίου Ελλάδας. Οι Αθλητές του Πανηλειακού ξεχώρισαν κυρίως για το ήθος τους, για τον χαρακτήρα τους, για την ομαδικότητά τους ,για το θάρρος τους, για την τεχνική τους κατάρτιση και για την μαχητικότητά τους που επιδεικνύουν σε κάθε τους αγώνα και έτσι τα όνειρά τους τα κάνουν πραγματικότητα. Οι Αθλητές του Συλλόγου  που αγωνίσθηκαν έκαναν υπερήφανους  τόσο τους γονείς τους ,τους λοιπούς Αθλητές του Συλλόγου , τους Εκπαιδευτές τους ,όσο και τον δάσκαλό τους «ΚΑΚΟΤΑΡΙΤΗ ΑΝΔΡΕΑ» του οποίου η πολυετής προσφορά του στο Καράτε κλείνει 33 ΧΡΟΝΙΑ διδασκαλία στην Αμαλιάδα από αρχές Μαρτίου 1985  όπου δικαιώθηκε για μια ακόμα φορά.

Οι Αθλητές του Συλλόγου κατέκτησαν συνολικά  11 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ( 3 ΧΡΥΣΑ που συνοδευόντουσαν με κύπελλα, 3 ΑΡΓΥΡΑ και 5 ΧΑΛΚΙΝΑ ).  αναλυτικά     κύπελλα  και ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ κατέκτησαν:

-Καραλής Θεοδόσης  στο KUMITE παίδων  12 ετών  5ο KYU  Mαύρες  – 45 και 50  κιλά. Συνένωσαν:

-Νιπεργιάλης Ηλίας KUMITE παίδων  11 ετών  5ο  KYU Μαύρες  -40 κιλά.

-Παρασκευόπουλος Νικόλαος KUMITE παίδων  12 ετών  5ο KYU Μαύρες -40 κιλά.

 

ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ κατέκτησαν:

-Παναγιωτόπουλος Άγγελος KUMITE παίδων  8 ετών  9ο -6ο  KYU  -30 και -35 κιλά Συνένωση

-Παναγούλης Διονύσιος  KUMITE παίδων  11 ετών 5ο KYU Μαύρες  -40 κιλά.

-Ρούτσης Φωκάς  KUMITE εφήβων 5ο  KYU Μαύρες  -52 και -57 κιλά Συνένωση

 

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ κατέκτησαν:

-Αγγελόπουλος Παναγιώτης  KUMITE παίδων  13 ετών 5ο KYU Μαύρες  +55 κιλά.

-Πουρνάρας Νικόλαος  KUMITE παίδων 10 ετών 9ο -6ο KYU  -30 κιλά.

– Ρούνης Γεώργιος  KUMITE παίδων 12 ετών  5ο KYU Μαύρες -45 και -50 κιλά Συνένωση

– Σιαψάλης Αθανάσιος KUMITE παίδων 8 ετών 9ο -6ο  KYU -30 και -35 κιλά Συνένωση

-Τσούτσια Αναστασία KUMITE κορασίδων  11 ετών 5ο KYU Μαύρες  +40 κιλά.

Θέλω να ευχαριστήσω τον αθλητή και εκπαιδευτή  του συλλόγου  ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ  που βοήθησε τους αθλητές στους αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω  όλους τους αθλητές για την επιτυχία τους , να ευχαριστήσω  και τους γονείς  για την στήριξή τους.  Τους αθλητές συνόδευσε και  βοήθησε  ο προπονητής τους «ΚΑΚΟΤΑΡΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot