FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ανακοινώνεται ο νέος τεχνικός

Ημερομηνία: 29-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”36716″ img_size=”full”][vc_column_text]Στο θέμα του νέου προπονητή, χθες δεν επήλθε συμφωνία με κάποιον, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα. Οι προτάσεις είναι δεκάδες και οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν την καλύτερη δυνατή λύση. Η περίπτωση του Γιώργου Κορακάκη που ακούστηκε έντονα τις δύο τελευταίες μέρες δεν υφίσταται, όπως μας τόνισε άνθρωπος της ομάδας. Το θετικό είναι πως η έναρξη της Γ΄ Εθνικής θα παραταθεί για μία ή δύο εβδομάδες, γεγονός που θα δώσει χρόνο στο νέο τεχνικό να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα.

Όσο για κάποια δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες στον ηλεκτρονικό Τύπο αναφορικά με ενδιαφέρον άλλων συλλόγων για ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Πανηλειακός με ανακοίνωσή του «ενημερώνει κατηγορηματικά το φίλαθλο κοινό των ερυθρόλευκων ότι ουδέποτε κανείς πλησίασε την διοίκηση για τέτοιο σκοπό, αφού ούτως ή άλλως θα ήταν άσκοπο και ουτοπικό.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού, ανήκουν και θα ανήκουν στον Πανηλειακό και αποτελούν μέρος της οικογένειας του Πανηλειακού! Κατανοούμε την αγωνία του κόσμου και όλοι μας εργαζόμαστε για το καλύτερο για το σύλλογο…», αναφέρεται μεταξύ άλλων.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot