FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός/Γυναίκες: Μεγάλη επιτυχία η πρόκριση στους “8”

Ημερομηνία: 15-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η γυναικεία ομάδα του Πανηλειακού νίκησε 2-1 τη Γλυφάδα την Κυριακή στο Στάδιο Πύργου και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Γυναικών, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Φείδωνα Άργους την προσεχή Κυριακή στο Κυβέρι Αργολίδας. Μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τα κορίτσια των Γιάννη Γκότση-Κώστα Μπακάλη, που πίστεψαν στην πρόκριση και τα κατάφεραν, παίζοντας με πάθος και δύναμη.

Το α΄ ημίχρονο διέρρευσε με εναλλασσόμενη υπεροχή και 2-3 καλά σουτ από τις Πυργιώτισσες, οι οποίες στο 34΄ κέρδισαν πέναλτι με την Καπαρέλη σε ανατροπή της. Το εκτέλεσε η ίδια και έκανε το 1-0.

Στο β΄ μέρος άνοιξε το παιχνίδι και είχαμε πολλές φάσεις. Στο 55΄ εκπληκτική πάσα της Καπαρέλη στην Κουκουβού, η τελευταία μπήκε στην περιοχή και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 58΄ ένα κόρνερ από πλευράς Γλυφάδας, που εκτελέστηκε από την Κατροσόι, απέκρουσε υπέροχα η Παναγοπούλου. Στο 62΄ έγινε το 2-0 από καλοχτυπημένο κόρνερ της Βοΐλα, με κεφαλιά η Στράντζαλη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 84΄ είχαμε φοβερή απόκρουση της Παναγοπούλου σε σουτ της Μπατζάκα και στο 88΄ με έξοδο η Παναγοπούλου πρόλαβε την Κεσίδου,  αποσοβώντας σίγουρο γκολ. Το οποίο πάντως για τις παίκτριες της Γλυφάδας ήρθε στο 93΄, με χτύπημα πέναλτι της Κεσίδου.

Δεν υπάρχει υστερήσασα από την ομάδα του Πανηλειακού αλλά ξεχώρισαν ιδιαίτερα η τερματοφύλακας Παναγοπούλου, η Διονυσοπούλου, η Δημοπούλου, η Μαρινίκη Μιχαλοπούλου, η Μπιρίτη και η Καπαρέλη, που ήταν το Α και Ω της ομάδας. Καλή η διαιτησία του Ανδριανού Αχαΐας.

Πανηλειακός: Παναγόπουλου, Διονυσοπούλου, Μ. Μιχαλοπούλου, Δημοπούλου, Β. Μιχαλοπούλου, Νικολοπούλου, Βοΐλα (83΄ Καρτάλου), Μπιρίτη, Στράντζαλη (80΄ Παπαστασινού), Καπαρέλη, Κουκουβού (75΄ Γιαννακοπούλου).

Γλυφάδα: Βαΐτση, Αναστασίου, Λάμπρου, Παπαδοπούλου, Παπακώστα, Τερζή, Κεσίδου, Λάππα (46΄ Φράγκου), Γούλα, Κατροσόι (64΄ Μπατζάκα), Μακρή (80΄ Κούκα).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot