FOLLOW US: facebook twitter

Παναρκαδικός-ΠΑΟ Βάρδας 1-1: «Ατσαλάκωτος» στην Τρίπολη

Ημερομηνία: 26-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53441″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ο ΠΑΟ Βάρδας επέστρεψε με πολύτιμο βαθμό από την Τρίπολη, 1-1 κόντρα στο δυνατό Παναρκαδικό και έκανε ένα ακόμη βήμα για την παραμονή στη Γ΄ Εθνική.

Η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα ήταν για τον ΠΑΟΒ, ο οποίος ήταν καλύτερος στο α΄ ημίχρονο. Στο 13ο λεπτό ο Περικλής Πολίτης σέντραρε από δεξιά, πετάχτηκε μέσα στη μικρή περιοχή ο Κωνσταντινίδης, πλάσαρε υπό πίεση και ο Χότζιτς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Δύο λεπτά μετά ο Παναρκαδικός δημιούργησε την πρώτη του ευκαιρία, όταν η κεφαλιά του Γιουκούδη αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Καπούταγλη. Στο 22΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, η μπάλα έφτασε στο Σιδέρη που από δεξιά μέσα στην περιοχή σούταρε πάνω από τα δοκάρια. Στο 27΄ έγινε το 1-0 σε μια άτυχη στιγμή για τον ΠΑΟΒ. Ο Στρέμπας εκτέλεσε φάουλ από σαράντα μέτρα, δυνατά και συρτά, ο Δημητρίου στο ύψος της μεγάλης περιοχής επιχείρησε να διώξει, η μπάλα πήρε τροχιά προς την εστία και κρέμασε τον Καπούταγλη. Από κει και πέρα, ο ΠΑΟΒ προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και στο 42΄ το σουτ του Γιώργου Πολίτη έξω από τη μεγάλη περιοχή απέκρουσε σε κόρνερ ο Χότζιτς.

Ισοφάριση με Θ. Νικολόπουλο

Στο β΄ ημίχρονο, ο ΠΑΟΒ μπήκε αποφασισμένος να ισοφαρίσει και στο 54΄ ο νεοεισελθών Θανάσης Νικολοπουλος (αντικατέστησε στο ημίχρονο τον Καλογερόπουλο) με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Χότζιτς  (1-1). Από κει και πέρα, δεν υπήρχαν μεγάλες φάσεις με τον Παναρκαδικό να ψάχνει ανορθόδοξα το γκολ και τον ΠΑΟΒ να ελέγχει απόλυτα τον αγώνα. Μόνο στο 89΄ ο Λουγκότζια μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή, πλάσαρε, αλλά ο Καπούταγλης απέκρουσε σωτήρια  στην έξοδο που έκανε και κράτησε τον πολύτιμο βαθμό.

Καλύτεροι από τους «πράσινους» οι Σιδέρης, Δημήτρης και Θανάσης Νικολόπουλος και τα αδέρφια Πολίτη χωρίς όμως να υστερήσει κανείς. Εξαιρετική η διαιτησία της Ελένης Αντωνίου από το Σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής.

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Άσσεν, Μπούτας, Νάνος, Μπαξεβάνος, Κυριακόπουλος, Νάτσης (87΄ Τσιώλης), Γιουκούδης (76΄ Λουγκότζια), Δ. Λυμπερόπουλος (64΄ Ομπόσου), Στρέμπας, Ν. Λυμπερόπουλος.

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Λιόσης, Χούσα, Δημητρίου, Δ. Νικολόπουλος, Σιδέρης, Ντόμας (82΄ Ανδριέλος), Γ. Πολίτης, Καλογερόπουλος (46΄ Θ. Νικολόπουλος), Κωνσταντινίδης, Π. Πολίτης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot