FOLLOW US: facebook twitter

Πήραν «φωτιά» τα πινέλα!: Παιδική ομάδα ζωγραφικής στην Παπαχριστοπούλειο

Ημερομηνία: 07-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Ξεκίνησαν τα μαθήματα στα εικαστικά εργαστήρια της Παπαχριστοπούλειου Αμαλιάδας και Παλαιοχωρίου Γαστούνης

Τα  πρώτα μαθήματα ζωγραφικής για την φετινή χρονιά, ξεκίνησαν στο τέλος της περασμένης εβδομάδας για την παιδική ομάδα της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας.

Τα πινέλα και τα χρώματα πήραν «φωτιά» όπως και η φαντασία των μικρών μαθητών που κάτω από τις οδηγίες του δασκάλου ζωγραφικής Kristo Defrim Hasa, άρχισαν ήδη να δημιουργούν. Τα έργα τους άρχισαν σιγά- σιγά να παίρνουν μορφή και οι μικροί ζωγράφοι άφησαν ελεύθερη τη φαντασία τους να φέρει καρπούς από τα ερεθίσματα που παίρνουν από την καθημερινότητά τους.

Κοντά στους μαθητές της Παιδικής Ομάδας ζωγραφικής της Παπαχριστοπούλειου, βρέθηκε την πρώτη μέρα των μαθημάτων και ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος 

 

Κοντά στους μαθητές του εικαστικού εργαστηρίου της Παπχριστοπούλειου, βρέθηκε την πρώτη μέρα των μαθημάτων και ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος  που στηρίζει κάθε εικαστική τους δράση και ευχήθηκε στα παιδιά και στον δάσκαλό τους μια νέα δημιουργική χρονιά γεμάτη φαντασία και έμπνευση.

Η Παιδική ομάδα ζωγραφικής λειτουργεί κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από τις 6 έως τις 7.30 το απόγευμα και είναι ανοιχτή για όσα παιδιά θέλουν να αφήσουν στην άκρη τον υπολογιστή για να δημιουργήσουν τα ίδια.

Και στο Παλαιοώρι Γαστούνης ξεκίνησαν προχθές τα μαθήματα του εικαστικού εργαστηρίου με τον δάσκαλό τους Kristo Hasa

 

Κατά τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε τη λειτουργία του και το τμήμα ζωγραφικής Παλαιοχωρίου Γαστούνης με δάσκαλο επίσης τον  Kristo  Hasa και για την φετινή σεζόν θα μαθήματα για όποιον ενδιαφέρεται να εγγραφεί και να παρακολουθήσει και βεβαίως να γίνει μέλος αυτής της μεγάλης εικαστικής παρέας, κάθε Δευτέρα από  17:00- 20:00 στο δημοτικό σχολείο Παλαιοχωρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος