FOLLOW US: facebook twitter

Ο χρυσός και το κάρβουνο!

Ημερομηνία: 15-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39219″ img_size=”full”][vc_column_text]«Η κυβέρνηση αγγίζει τον χρυσό και τον μετατρέπει σε κάρβουνο» ανακοίνωσε η Ν.Δ. Το θέμα δεν είναι όμως ποιος αγγίζει τον χρυσό αλλά ποιος βάζει και σε ποια μορφή τον χρυσό στην τσέπη του εάν το μετάλλευμα μεταφέρεται για να διαχωριστεί στο εξωτερικό και χάνει το Δημόσιο χρήματα ή μένει εδώ με την αμφίβολη για το περιβάλλον διαδικασία τήξης και κάνει ο χρυσός τελικά «κάρβουνο» το πλούσιο φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

Δυστυχώς όμως, στο μεταξύ, γέμισαν μαύρο χρυσό και πίσσα οι ακτές και η θάλασσα του Σαρωνικού επειδή το γερασμένο καράβι μιας μικρής εφοπλιστική εταιρείας από τις εκατοντάδες που ξαφνικά προκύπτουν στη χώρα βούλιαξε έτσι στα καλά καθούμενα ενώ ήταν αγκυροβολημένο και γεμάτο πετρέλαιο.

Τώρα, με καινούργιο θέμα από το πρωί, οι τελάληδες του ραδιοφώνου που ξαφνικά κατάλαβαν ότι κινδυνεύει ο Σαρωνικός άρχισαν το νέο αφήγημα για την καθυστέρηση και την κυβερνητική αδιαφορία. Κι όλα αυτά με την έπαρση των ειδικών και επί τα πετρελαιοειδή!

Σήμερα μιλούν για καθυστέρηση του υπουργού Ναυτιλίας στο να αντιδράσει. Τα ίδια έλεγαν βέβαια και για το τραγικό ναυάγιο του «Σάμινα» επί υπουργίας Παπουτσή.

Ο Π. Κουρουμπλής επισημαίνει ότι «η κηλίδα είχε περιοριστεί την Κυριακή το πρωί στη Σαλαμίνα. Δεν υπήρχε άλλο σημείο το οποίο να είχε αναφερθεί. Είχαν μπει φράχτες αλλά φαίνεται, αυτό που λένε οι ειδικοί, υπάρχει η δυνατότητα από τα υπόγεια ρεύματα, ένα ποσοστό από εκεί, να μετακινήθηκε λόγω του καιρού».

Όλα αυτά μέλλει να αποδειχτούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, επί του παρόντος όμως το κάρβουνο, για την ακρίβεια η πίσσα και το πετρέλαιο, γέμισαν τη θάλασσα, η δραστηριότητα των εφοπλιστικών εταιρειών με τα γερασμένα ή και σάπια καράβια παραμένει στο απυρόβλητο και τα ναυάγια αποδίδονται πάντα σε ανθρώπινο λάθος![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot