FOLLOW US: facebook twitter

Ο φημισμένος Ηλίας Λαδάς από το Dancing with the Stars σε εκπαιδευτικό σεμινάριο χορού στον Πύργο στην Ακαδημία Dance Life Steps!

Ημερομηνία: 10-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”72937″ img_size=”full”][vc_column_text]Την περασμένη Κυριακή, στις 7  Οκτωβρίου μια μοναδική έκπληξη περίμενε τα μέλη της Ακαδημίας Αθλητικού Χορού Dance Life Steps στον Πύργο! Η έκπληξη δεν ήταν άλλη από την εμφάνιση και παρουσίαση ενός εξαιρετικού σεμιναρίου από τον Ηλία Λαδά.  Οι μαθητές της Ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να λάβουν γνώση από τον εξαιρετικό αυτό χορευτή και χορογράφο όπως επίσης και να απαντήσει σε κάθε τους ερώτηση. Η κυρία Μαρία Πολίτη και ο Ηλίας Λαδάς ως πολύ καλοί γνώστες του χορού και εξαιρετικοί φίλοι ύστερα από συνεννόησή τους κατάφεραν να προσφέρουν ακόμα λίγη χορευτική γνώση στα παιδιά της Dance Life Steps!

Ο χορευτής, χορογράφος και performer Ηλίας Λαδάς είναι Ελληνό – Αμερικανικής καταγωγής με σπουδές οικονομολόγου και αμέτρητα χορευτικά διαπιστευτήρια. Ακολούθησε το δρόμο της καρδιάς του και ασχολήθηκε με τον χορό από την παιδική του ηλικία συμμετέχοντας σε άπειρους διαγωνισμούς και αποσπώντας πολλές διακρίσεις και πρωτιές! Συγκαταλέγεται στους 20 πιο κορυφαίους χορευτές της Αμερικής και στο ελληνικό κοινό έγινε ιδιαίτερα αγαπητός από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό show του ANT1 Dancing With The Stars.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1539155237980-1eec4d0c-cf19-9″ include=”72938,72939,72940″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot