FOLLOW US: facebook twitter

Ο μοναδικός Γιάννης Πάριος απόψε στα Καβάσιλα

Ημερομηνία: 12-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5577″ img_size=”full”][vc_column_text]Μεγάλη συναυλία στο θέατρο Αγ. Νικολάου για το Φεστιβάλ Δήμου Πηνειού

Αποτελεί την έκπληξη του φετινού καλοκαιριού. Ο τροβαδούρος του έρωτα, ο μοναδικός και αξεπέραστος Γιάννης Πάριος, θα εμφανιστεί στο θέατρο Αγ. Νικολάου των Καβασίλων στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Πηνειού, στο βράδυ του Σαββάτου 12/8 στις 9,30.

Πρόκειται για μια διοργάνωση της Φιλαρμονικής Γαστούνης όπου έχει αναλάβει προσωπικά την υλοποίησή της η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πηνειού, Μαρία Μπίλια. Ωστόσο σε δηλώσεις του χθες ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Πηνειού κ. Βασιλόπουλος αναφέρθηκε τόσο στη συναυλία, όσο και στις αντιδράσεις που υπήρξαν από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας για τη διοργάνωση που συμπίπτει με τη «Λευκή Νύχτα».

Ότι και να πει κάποιος για τον Γιάννη Πάριο είναι λίγο. Θεωρείται ο απόλυτος Έλληνας τραγουδιστής, και του έχει  δοθεί ο χαρακτηρισμός  “The voice “. Ειδήμονες και όχι μόνο, του έχουν δώσει  τον τίτλο  του τραγουδιστή με την καλύτερη φωνή. Έχει τραγουδήσει την αγάπη και τον έρωτα όσο κανένας άλλος. Εδώ και πέντε δεκαετίες χαράσσει την πορεία του Ελληνικού τραγουδιού και θεωρείται σχολή.

Οι επιτυχίες του αμέτρητες, έχουν τραγουδηθεί και  έχουν συγκινήσει εκατομμύρια ανθρώπους. Γενιές ολόκληρες έχουν μεγαλώσει, έχουν αλλάξει,  όμως η δική του αξία αδιασάλευτη να ορίζει αυτό που ονομάζεται ερωτικό τραγούδι και όχι μόνο. Είναι ο τραγουδιστής με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων,  έχει συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους συνθέτες και στιχουργούς ενώ και ο ίδιος έχει γράψει μερικά από τα μεγαλύτερα τραγούδια.

Η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του είναι τεράστια και το  κοινό του, ίσως το μεγαλύτερο. Αυτόν τον πολύ μεγάλο τραγουδιστή θα έχει λοιπόν την  ευκαιρία να απολαύσει το κοινό σε μια μαγική βραδιά, απόψε… ακούγοντας τον να ερμηνεύει τις αμέτρητες επιτυχίες του…

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Πηνειού Δημήτρης Βασιλόπουλος τόνισε ότι «… είχαμε προαναγγείλει πριν ένα μήνα μια μεγάλη μουσική έκπληξη. Και το βράδυ του Σαββάτου 12 Αυγούστου θα φιλοξενήσουμε τον μεγαλύτερο Έλληνα ερωτικό τραγουδιστή το Γιάννη Πάριο.

Ο μεγάλος ερμηνευτής, δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος τραγουδιστής, αλλά ένας σημαντικός συνθέτης και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Την εκδήλωση διοργανώνει η Φιλαρμονική Γαστούνης και την υλοποιεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο η πρόεδρος του ΔΣ Πηνειού, Μαρία Μπίλια, η οποία αυτές τις ημέρες έτρεξε πολύ και προσπάθησε για την πραγματοποίηση της συναυλίας» είπε και κάλεσε τον κόσμο να απολαύσει αυτή τη βραδιά. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 20 ευρώ στα σημεία προπώλησης και 25 ευρώ στην είσοδο.

«Κανείς δε μπορεί να ρυθμίζει τις εκδηλώσεις του δήμου»

Ο κ. Βασιλόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο παρασκήνιο που αναπτύχθηκε με αφορμή την τέλεση της συναυλίας την ίδια βραδιά με την «Λευκή Νύχτα» της Αμαλιάδας, όπου υπήρξαν αντιδράσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης. «Προέκυψε κάποιο πρόβλημα και είχαμε κάποιες συζητήσεις με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας, για τη Λευκή Νύχτα που διοργανώνει.

Εμείς σεβόμαστε την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου, αλλά κανένας σύλλογος δεν μπορεί να ρυθμίζει τις εκδηλώσεις του δήμου Πηνειού και ιδίως όταν δεν ανήκει και στο δήμο μας. Όμως θέλοντας να δείξουμε και τη μεγαλοψυχία μας και να κάνουμε και την υπέρβαση, προτείνω και καλώ τους θεατές μετά τη συναυλία αύριο (σ.σ. σήμερα) το βράδυ, να περάσουν από την Αμαλιάδα και να παρακολουθήσουν και τις εκεί εκδηλώσεις.

Με στεναχωρεί το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή αν θα πάτε στους όμορους δήμους δεν υπάρχει αφίσα του Γιάννη Πάριου, σε αντίθεση με το δικό μας δήμο. Προ ημερών έκανα και μια δήλωση και είπα ότι υπάρχουν τρία φεστιβάλ της Ολυμπίας, της Ήλιδας και το δικό μας και κάλεσα όλους τους Ηλείους να τα πλαισιώσουν και να παρακολουθήσουν τις σημαντικές εκδηλώσεις του.

Στο παρελθόν έχουμε απευθύνει και κάλεσμα στους υπεύθυνους των φεστιβάλ για να συνεννοηθούμε να μη συμπίπτουν οι εκδηλώσεις. Στη γη της Ηλείας δεν εναντιωνόμαστε στα άλλα φεστιβάλ, αλλά καλούμε τους Ηλείους να συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις. Εμείς περιμένουμε τον κόσμο στη συναυλία του Σαββάτου»…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot