FOLLOW US: facebook twitter

Ο Λαμπρόπουλος αποχαιρέτησε τον ΠΑΟ Βάρδας

Ημερομηνία: 01-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πυργιώτης προπονητής, Γιώργος Λαμπρόπουλος, ύστερα από τρία χρόνια αποχαιρέτησε μέσω ανάρτησής του τον ΠΑΟ Βάρδας, στον οποίο υπήρξε γυμναστής τερματοφυλάκων αλλά και προπονητής την προηγούμενη σεζόν, από τα τέλη Νοεμβρίου και μετά, ύστερα από την λύση της συνεργασίας με τον Ηλία Φωτόπουλο.

Ο Λαμπρόπουλος ευχαρίστησε όλους στον ΠΑΟΒ, τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Γιάννη Λέντζα, που ήταν επικεφαλής του ΠΑΟΒ, όλους τους ακούραστους παράγοντες της ομάδας όπως τους χαρακτήρισε, το προπονητικό και ιατρικό τιμ, τους χορηγούς και τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λαμπρόπουλου:

«Μετά από 3 χρόνια γεμάτα συγκινήσεις, χαρές και λύπες ήρθε δυστυχώς η στιγμή του αποχαιρετισμού  με την οικογένεια του Π.Α.Ο. Βάρδας…

Φεύγω γεμάτος από όμορφες αναμνήσεις, εμπειρίες αλλά και πολλούς φίλους!

Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια με υγεία και επιτυχίες στη ζωή τούς.  

Είναι τιμή μου που δούλεψα μαζί σας και χαρά μου να σας βλέπω να συνεχίζετε σε υψηλό επίπεδο!

Ευχαριστώ ολόψυχα τον γυμναστή Γιάννη Παναγιωταρόπουλο, τον αναλυτή Γιώργο Βαγγελάκο και τον φυσιοθεραπευτή Χαράλαμπο Κοντάνα για τον επαγγελματισμό τους και την εξαιρετική δουλειά που έκαναν.

Ευχαριστώ τον φίλο και προπονητή της ακαδημίας Σταύρο Μπόμπολα  για την πολύτιμη βοήθειά του και του εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο του!

Ευχαριστώ επίσης τους ακούραστους φροντιστές της ομάδας  Νίκο Κωνσταντακόπουλο και Σάκη Κουργιαλά.

Για να μπορείς να υπάρξεις όμως αρκετά  χρόνια σε μια ομάδα, σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που την διαχειρίζονται με διαφάνεια, τυπικότητα, συνέπεια και κυρίως  αγάπη για το ποδόσφαιρο και αναφέρομαι στο Δήμαρχο Γιάννη Λέντζα και στους ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΥΣ παράγοντες που αποτελούσαν το Δ.Σ. του ΠΑΟ Βάρδας και της ακαδημίας, κρατώντας το σύλλογο τόσα χρόνια σε υψηλό επίπεδο και αναγνωρισιμότητα. 

Συγκεκριμένα αναφέρομαι  στους Άκη Παλούμπη, Τάκη Καλογερή, Κώστα Παλούμπη, Λευτέρη Στεργιόπουλο, Βαγγέλη Περδίκη, Νίκο Βαμβακάρη και Νίκο Γιαννίτση  για τη συνεργασία, εμπιστοσύνη και αγάπη στο πρόσωπό μου ! 

Είστε Κύριοι με Κ κεφαλαίο! 

Τέλος ευχαριστώ  τους χορηγούς αλλά και τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας που με κρύο ή ζέστη ήταν πάντα εκεί να μας στηρίζουν και να μας ενθαρρύνουν! Εύχομαι στον ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ καλή συνέχεια  με πολλές επιτυχίες όπως του αρμόζει!

Είμαι σίγουρος ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά! Εις το επανιδείν ΜΠΑΡΤΣΑ !».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot