FOLLOW US: facebook twitter

Ο Κόροιβος θέλει τον… Μπράουν του

Ημερομηνία: 03-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

koroivos

Basket league

Ο Κόροιβος πήρε σπουδαία νίκη στην 4η αγωνιστική της Basket League επί της Δόξας Λευκάδας με μεγάλη ανατροπή και κορυφαίο, όπως πάντα, τον Κεν Μπράουν.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει γίνει ο ηγέτης του Κοροίβου και χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης της δουλειάς των ανθρώπων της ομάδας της Ηλείας και του Ντίνου Καλαμπάκου, η απόδοσή του αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Αμαλιάδας έχει μέχρι στιγμής 17 πόντους  και 8 ασίστ μ.ο στην Basket League και ήταν εξαιρετικός σε όλες τις αγωνιστικές.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως ο βραχύσωμος γκαρντ θεωρείτο ένα τεράστιο ταλέντο που όμως ποτέ δεν εξελίχθηκε. Πριν από λίγα χρόνια και ενώ περιφερόταν από το σουηδικό στο ολλανδικό και άλλα… παρακμιακά πρωταθλήματα μπάσκετ, δοκιμάστηκε στον ΑΠΟΕΛ, χωρίς να καταφέρει να πείσει και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Πλέον, ο Μπράουν βρήκε τις ιδανικές συνθήκες στον Κόροιβο και ξετυλίγει το ταλέντο του, αλλά αποδεικνύει πως δούλεψε πολύ και τις μπασκετικές αρετές του, αλλά κυρίως τον χαρακτήρα του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι 11 ασίστ που μοίρασε στο κρίσιμο ματς με τη Δόξα, ενώ μιλάμε για έναν κλασσικό Αμερικάνο σκόρερ που θα μπορούσε να παίζει για την στατιστική του και μόνο.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος και οι άνθρωποι του Κόροιβου θα πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την επιλογή που έκαναν, καθώς όπως φαίνεται πέτυχαν φλέβα… χρυσού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot