FOLLOW US: facebook twitter

Ο Καραλής φόρεσε το χάλκινο μετάλλιο

Ημερομηνία: 07-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 11η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους που μου έδειξαν τέτοια υποστήριξη όλες αυτές τις ημέρες», δήλωσε αμέσως μετά την απονομή

Ο Εμμανουήλ Καραλής, το βράδυ της Τρίτης, με την απονομή του επί κοντώ, κρέμασε στο στήθος του το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Ο 24χρονος Πυργιώτης αθλητής ανέβηκε στο βάθρο μαζί με τους Μόντο Ντουπλάντις και Σαμ Κέντρικς και απόλαυσε κάθε δευτερόλεπτο της παρουσίας του στο βάθρο των νικητών και μαζί το χειροκρότημα χιλιάδων θεατών. Την απονομή έκανε ο θρυλικός Σεργκέι Μπούμπκα. Το μετάλλιο αυτό πήγε στο διαμέρισμα που μοιράζεται ο Καραλής στο ολυμπιακό χωριό, με δύο άλλους Ολυμπιονίκες, την Κατερίνα Στεφανίδη και τον Μίλτο Τεντόγλου.

Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε στο SPORT24 λίγη ώρα αφότου παρέλαβε το χάλκινο μετάλλιο, δήλωσε υπερήφανος για την επιτυχία του και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης όλες αυτές τις μέρες στο Παρίσι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 11η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μανόλο: «Τώρα που πιάνω το μετάλλιο, αρχίζω σιγά – σιγά και το συνειδητοποιώ. Εντάξει, είναι το πιο βαρύ μετάλλιο που έχω κατακτήσει, το πιο συναισθηματικό και το πιο σημαντικό για μένα, όπως για κάθε αθλητή ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. Σήμερα ήρθαν οι γονείς μου στο Ολυμπιακό Χωριό, να τους δείξω πως ζούσαμε όλες αυτές τις ημέρες. Περάσαμε ωραίες στιγμές μαζί και τώρα θα πάω να τους δείξω και να τους δώσω το μετάλλιο. Τώρα που χαλάρωσα, ναι, είμαι χάλκινος Ολυμπιονίκης και το συνειδητοποιώ σιγά- σιγά. Είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ υπερήφανος και ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους που μου έδειξαν τέτοια υποστήριξη, όλες αυτές τις ημέρες. Παιδιά, δεν έχω δει τα πάντα, αλλά όλοι οι φίλοι μου είναι στην Ελλάδα, μου έχουν πει ότι έχει γίνει ένας χαμός με όλα αυτά τα μηνύματα και όλο αυτό το κύμα αγάπης που έχω λάβει και τους ευχαριστώ όλους για αυτό».

Ο Καραλής θα επιστρέψει στην Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας μαζί με το μεγαλύτερο όγκο της ελληνικής ομάδας.

Φωτογραφίες: segas.gr-ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot