FOLLOW US: facebook twitter

Ο Βασίλης Ρόβας στην Κουρούτα

Ημερομηνία: 09-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”35539″ img_size=”full”][vc_column_text]Έναν πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή φιλοξενεί στην Κουρούτα ο Θανάσης Παπαγεωργίου, στο πλαίσιο διαπραγματεύσεων για την απόκτησή του από τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Ο λόγος για τον εξαιρετικό και πολύπειρο μέσο Βασίλη Ρόβα, με μεγάλη θητεία σε ομάδες όπως μεταξύ άλλων η Προοδευτική, ο Ατρόμητος, ο Απόλλων, ο ΟΦΗ, η ΑΕΚ και μέχρι πέρυσι ο Άρης. Ο Βασίλης Ρόβας, έμεινε κατενθουσιασμένος από το περιβάλλον και τη φιλοξενία.

Ερωτηθείς για το σκοπό της επίσκεψής του στην Κουρούτα, απάντησε:

“Είμαστε φίλοι με τον κ. Θανάση Παπαγεωργίου. Από τη στιγμή που με κάλεσε, ήμουν υποχρεωμένος να έρθω να συζητήσω. Η Κουρούτα είναι ένα φανταστικό μέρος. Το έργο του κ. Παπαγεωργίου είναι εξαιρετικό και πολύ φιλόδοξο.

Έχει όραμα για τον Αστέρα Αμαλιάδας και εύχομαι να μου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσω”. Πλέον, απομένει να δούμε αν θα οριστικοποιηθεί η συνεργασία. Μιλάμε για έναν παίκτη με παραστάσεις από Σούπερ Λιγκ και Φούτμπολ Λιγκ, το μέγεθος του οποίου δείχνει και το όραμα του κ. Παπαγεωργίου για τον Αστέρα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot