FOLLOW US: facebook twitter

Μεγάλο ντέρμπι στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 08-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο αναγεννημένος Αστέρας υποδέχεται αύριο την πρωτοπόρο Παναχαϊκή

Ένα μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται αύριο στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας, για την 25η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ο Αστέρας φιλοξενεί στις 4μ.μ. την καλύτερη ομάδα του Ομίλου, Παναχαϊκή, που την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Football League. Ένα ματς στο οποίο οι παίκτες του Αστέρα θα φορούν την επετειακή φανέλα, στο πλαίσιο των πολλών φετινών εκδηλώσεων για τα 70 χρόνια ιστορίας του συλλόγου. Το μεγάλο αυριανό ντέρμπι αναμένεται να φέρει θύμισες από τα παλιά, με το γήπεδο κατάμεστο από κόσμο και το βυσσινί χρώμα έντονο στην εξέδρα του δημοτικού σταδίου.

Κι αυτό, αφενός λόγω της εξαιρετικής πορείας του Αστέρα στο β΄ γύρο, όπου έχει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 2  ήττες και έχουν φέρει την ομάδα στην τιμητική  5η θέση της βαθμολογίας και αφετέρου λόγω του ονόματος του αντιπάλου. Στα αγωνιστικά, ο Λάζαρος Σέμος δεν υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του Άγγελου Μπαρδούση που αποβλήθηκε στη Βάρδα.

 «Φεύγουν» τα εισιτήρια

Το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια είναι μεγάλο και αναμένεται πολύς κόσμος αύριο στο Στάδιο. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ αλλά διατίθενται και κοινωνικά εισιτήρια των 5 ευρώ, για ανέργους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν επιδεικνύοντας την κάρτα του ΟΑΕΔ.

Επίσης, θα μπορούν και οι γυναίκες να προμηθεύονται εισιτήρια των 5ευρώ. Ο αριθμός όμως των εισιτηρίων αυτών είναι περιορισμένος (υπάρχουν διαθέσιμα 100) και για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα παιδιά κάτω των 15 ετών, θα εισέρχονται στο γήπεδο αφού προμηθευτούν δωρεάν εισιτήριο του 1 ευρώ (δεν θα το πληρώνουν).

Τα σημεία προπώλησης είναι: Café Bar Central, Σταυρούλιας Sport, καφενείο «Μπαλαντέρ» Σπύρου Ροδιάδη και Λεολέης Σ. & Χ. – Αντωνόπουλος- βιομηχανία Αλουμινίου.

 

*Πριν την έναρξη του αγώνα ο Αστέρας θα βραβεύσει τους Κώστα Κατσουράνη, Κώστα Χαλκιά, Γιώργο Φωτάκη από πλευράς Παναχαϊκής  και τους προπονητές Σάκη Τσιώλη (τελείωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Αστέρα και ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής, πάλι από τον Αστέρα) και Θοδωρή Ανδριόπουλο (έχει περάσει ως ποδοσφαιριστής και από τις δυο ομάδες).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot