FOLLOW US: facebook twitter

Ομάδα Μπάσκετ Δικηγόρων Ηλείας: Στα Χανιά για το πρωτάθλημα μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων

Ημερομηνία: 18-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”33316″ img_size=”full”][vc_column_text]Στο 10ο  Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και Κύπρου, που θα διεξαχθεί στα Χανιά κατά το διάστημα από 18 έως 23 Ιουλίου θα συμμετάσχει η ομάδα μπάσκετ Δικηγόρων Ηλείας. Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος συνολικά 24 ομάδες και πάνω από 300 αθλούμενοι δικηγόροι από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Σε σχετικό δελτίο τύπου μάλιστα επισημαίνονται τα εξής: «Μετά από πρωτοβουλία συναδέλφων των Δικηγορικών Συλλόγων Πύργου και Αμαλιάδας και με αφορμή το 10ο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και Κύπρου που θα λάβει χώρα στα Χανιά από τις 18 έως και τις 23 Ιουλίου, δημιουργήσαμε αυτή την ομάδα μεταξύ των Δικηγορικών μας Συλλόγων, η οποία μετράει μόλις λίγους μήνες ζωής. Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος στα Χανιά, διοργανώνεται το Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και Κύπρου στο οποίο συμμετέχουν 24 ομάδες και πάνω από 300 αθλούμενοι δικηγόροι από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Βασικός μας στόχος, εκτός της συμμετοχής μας στο φετινό πρωτάθλημα, είναι η δημιουργία μιας ομάδας που εκτός των άλλων, θα αντέξει στο χρόνο, θα αποκτήσει τα χαρακτηριστικά της παρέας και θα παρουσιάζεται κάθε χρόνο καλύτερη και περισσότερο ανταγωνιστική σε όποια διοργάνωση συμμετέχει, εκπροσωπώντας επάξια τους Δικηγορικούς μας Συλλόγους και το Νομό μας, αρχής γενομένης από το φετινό πρωτάθλημα των Χανίων.

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στο να υλοποιηθεί η παραπάνω ιδέα, ευχαριστούμε τους Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Πύργου και Αμαλιάδας,  κ. Δημητρουλόπουλο και κ. Κυπρούλη που συνέβαλαν τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση, ευχαριστούμε το Επιμελητήριο Ηλείας και τον Πρόεδρό του κ. Νικολούτσο για την παροχή των αναμνηστικών δώρων που μας χορήγησε και τα οποία θα δωρίσουμε στις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος και κυρίως ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, το εστιατόριο «ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ» στην Αμαλιάδα και το καφεκοπτείο «COFFEE ISLAND» Αμαλιάδας για τη βοήθεια που μας παρείχαν στη δημιουργία της εμφάνισης της ομάδας και την κάλυψη μέρους των εξόδων μας για τη συμμετοχή μας στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι εκπρόσωποι της ομάδας

Βασίλειος Γιαννόπουλος-Δικηγόρος Πύργου

Ανδρέας Γκινάλας-Δικηγόρος Αμαλιάδας».

 

Αφιερωμένη στο Θέμη Μπαχούρο

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, η συμμετοχή στο πρωτάθλημα εν γένει και όποιο θετικό αποτέλεσμα έρθει, θα είναι αφιερωμένη στο φίλο-συμπαίκτη-συνάδελφο Θέμη Μπαχούρο για τη δύσκολη προσωπική στιγμή που βιώνει.

 

Μ. Καραντώνη[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot