FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιονίκης είσαι!

Ημερομηνία: 12-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κέρδισε με ψυχή τον Αίολο (66-60) και αγκάλιασε την παραμονή στην Α1 ΕΣΚΑΗ

Ο Ολυμπιονίκης πήρε άλλη μια παλικαρίσια νίκη το βράδυ της Δευτέρας στο κλειστό της Αρχ. Ολυμπίας. Νίκησε 66-60 τον τέταρτο της βαθμολογίας Αίολο και είναι πλέον πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει την παραμονή στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος  και για να υποβιβαστεί θα πρέπει ο Ήφαιστος/Αχιλλέας να κερδίσει και τα τρία παιχνίδια (χθες βράδυ με τον Προμηθέα εντός, στο κλειστό της Ε.Α.Π. και εντός την Αγυιά), κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο.  Στην ισοβαθμία η ομάδα του Χάρη Τροχανά υπερτερεί.

Ο Ολυμπιονίκης, ο οποίος αγωνίστηκε με μόλις 7 παίκτες, χωρίς τους Κοντάρη, Ρουμελιώτη, Μουζακιάρη,  μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε 20-13 στο α΄ δεκάλεπτο. Ο Αίολος όμως αντεπιτέθηκε και με καλή άμυνα, πέρασε μπροστά στο ημίχρονο με τέσσερις πόντους, 29-33. Από τη γ΄ περίοδο ξεκίνησε η ανατροπή με τους κοκκινόμαυρους να καθηλώνουν στους 8 πόντους τους Πατρινούς και να παίρνουν ξανά προβάδισμα 3 πόντων  στο 30΄ (44-41). Στο τελευταίο δεκάλεπτο, παρότι η ηλειακή ομάδα ήταν σχετικά  άστοχη  στις βολές, διατήρησε το προβάδισμά της μέχρι το τέλος και πανηγύρισε τη  νίκη παραμονής.

Πρωταγωνιστής ξανά ο «Σακ»

Εκπληκτικός σε άλλο ένα παιχνίδι ο Ξενοφώντας Σακελλαρίου, ο οποίος πέτυχε 28 πόντους, εκ των οποίων οι 15 στο α΄ δεκάλεπτο! Ηρωικός ήταν ο Παναγιώτης Ζωγόπουλος, ο οποίος παρότι αγωνίστηκε με διάστρεμμα, πέτυχε 4 τρίποντα, ενώ καθοριστικό τρίποντο πέτυχε στο τελευταίο τρίλεπτο και ο Σπύρος Σαλάι, που έπαιξε για τελευταία φορά φέτος καθώς θα μεταβεί στη Ρόδο λόγω  επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο Λαμπρόπουλος έβαλε… χειροπέδες στο Σκροπολίθα ενώ σκόραρε και 10 πόντους, ενώ πολύ καλοί στην άμυνα και στα ριμπάουντ ήταν οι Τροχανάς, Γεωργακάκος. Τέλος, καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Γεωργιόπουλος, που πέτυχε και δύο σημαντικά καλάθια.

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 29-33, 44-41, 66-60.

Ολυμπιονίκης: Γεωργιόπουλος 4, Λαμπρόπουλος 10 (1), Τροχανάς, Γεωργακάκος 4, Σακελλαρίου 28 (4), Σαλάι 8 (2), Ζωγόπουλος 12 (4).

Αίολος: Τσαρμπόπουλος 9 (1), Στεφανίδης 10 (2), Καποτάς 7 (1), Σουλιώτης 17 (1), Σκροπολίθας 4, Γιωτόπουλος 13 (1), Τζιούβελης, Στάικος, Χρυσανθόπουλος, Κουρούκλης, Δημητράκης, Μαράτος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot