FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σ.-Ενιπέας 2-2: Χέρι-χέρι στη 2η θέση

Ημερομηνία: 22-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53156″ img_size=”full”][vc_column_text]

Φωνάζει ο Ολυμπιακός για το ακυρωθέν γκολ στο 94΄

Ολυμπιακός και Ενιπέας σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο χθες στα Σαβάλια, επανέλαβαν το σκορ του α΄ γύρου (2-2) και συνεχίζουν να μοιράζονται τη 2η θέση της βαθμολογίας. Οι ερυθρόλευκοι του Γιάννη Δούμα μπήκαν δυνατά και αφού απείλησαν με τους Χοτζάι, Σταυρούλια, άνοιξαν το σκορ στο 15΄ με πλασέ του Μάρκου Μαρκόπουλου. Ο Ενιπέας ανέβασε στη συνέχεια την απόδοσή του και έφτασε κοντά στο γκολ με τον Μάζη στο 25΄ και τον Παναγιώτη Τσίγκρηλα στο 30΄. Προς το τέλος του α΄ ημιχρόνου ο Ολυμπιακός είχε δύο φάσεις για το 2-0 με τον Μάρκο Μαρκόπουλο και τον Κολτσίδα, αλλά ο Μικελόπουλος είπε «όχι».

Στο ξεκίνημα του β΄ μέρους, ο Ενιπέας πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 50΄ με σουτ του Ραυτόπουλου και αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο. Πέντε λεπτά μετά όμως, οι γηπεδούχοι πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με σουτ του Καράμπελα και τη μπάλα να γλιστρά από τον γκολκίπερ των «πρασίνων». Η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα ισοφάρισε εκ νέου στο 75΄ με σουτ του Παπαγεωργίου εντός περιοχής και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων έγινε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα. Ο Καλουτάς έπιασε την κεφαλιά, ο Μικελόπουλος απέκρουσε, ο Σταυρούλιας πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε με κοντινή προβολή, αλλά ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ, γεγονός που προκάλεσε εντονότατες διαμαρτυρίες από πλευράς Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Κόλλιας, Μπουγονικολός, Μ. Μαρκόπουλος, Σαββανίδης, Χοτζάι, Γεωργίου, Τσακοπιάκος, Κολτσίδας (75’ Καλουτάς), Χ. Μαρκόπουλος (36’ λ.τρ. Λαμπρόπουλος), Καράμπελας, Σταυρούλιας.

Ενιπέας: Μικελόπουλος, Κύτταρης, Δαλαβούρας, Τσαντίλης, Κωτσάκης, Δ. Τσίγκρηλας, Μάζης (86’ Καραχάλιος), Γκρίλλας (64’ Καλαντζής), Π. Τσίγκρηλας (46’ λ.τρ. Ραυτόπουλος), Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot